Nivea Care prezinta crema Wow!

Crema wow de la nivea Care este o noutate absoluta. O crema care hidrateaza intens si care nu lasă o senzaţie grasă pe piele. E posibil asa ceva? Confirm ca DA!  Noua crema de fata si de corp de la NIVEA Care este 100% hidratare si 0% senzaţie grasă.

Crema wow de la Nivea Care

Zi de zi suntem nevoite să ne împărţim eficient între familie, responsabilităţi casnice, serviciu, angajamente sociale si de multe ori renuntam la hidratarea atat de necesara pielii pentru ca nu avem rabdare sa intre crema in piele. Intram intr-un cerc vicios in care ne amagim ca nu avem nevoie de crema si treptat uităm să îndreptăm grija şi atenţia asupra noastră.


despre Crema wow de la Nivea


Dar acum e simplu să avem grijă ca pielea să fie mereu hidratată! NIVEA lansează crema hidratantă inovatoare NIVEA Care cu o formulă revoluţionară care oferă hidratare intensă, cu 0% senzaţie grasă!

Cu noua cremă NIVEA Care, pielea se simte minunat datorită formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu în straturile pielii. Crema are la baza o tehnologie revoluţionară în curs de patentare. Este vorba de o formula cu cristale hidratante dispersate într-o textură gel cremă. Atunci când intră în contact cu pielea, crema este imediat absorbită, hrănind în profunzime şi oferind o hidratare intensă, fără a lăsa o senzaţie grasă. NIVEA Care este perfectă atât pentru faţă, corp, cât şi pentru mâini.

Daca inca nu ai inclus o crema hidratanta in rutina ta zilnică de îngrijire, Nivea Care poate deveni noul tau prieten. Daca vrei sa te bucuri de o piele hidratată, fără pic de efort, testează inovația NIVEA Care, crema cu efect WOW: 100% hidratare, 0% senzaţie grasă!

Preţ recomandat:

  • 15 Lei, 100 ml aici;
  • 19.7 Lei, 200 ml aici

Spotul publicitar NIVEA Care o are ca protagonistă pe Catrinel Menghia, celebrul model internațional.

Parerea mea despre crema wow de la Nivea: am folosit crema atat pe maini cat si pe fata si rezultatul a fost acelasi: a intrat foarte repede in piele si a lasat in urma o piele hidratata si catifelata. O recomand in special in sezonul cald persoanele care se spala des pe maini tocmai pentru ca intra repede in piele si nu lasa urme grase pe mouse.

Follow: