sabon.ro

Swatch VINYLUX 190 BUTTERFLY QUEEN

Saptamana aceasta pentru sectiunea „oja de marti” am fost rasfatata la evenimentul de lansare a noii colectii cu o superba nuanta VINYLUX 190 BUTTERFLY QUEEN.
VINYLUX 190 BUTTERFLY QUEEN

 Despre VINYLUX 190 BUTTERFLY QUEEN


Nu stiu daca v-am mai sus, dar VINYLUX® este:

VINYLUX 190 BUTTERFLY QUEEN

  • un sistem compus in doi pasi de aplicare a lacului (lacul de unghii colorat si top coat)
  • dureaza o saptamana pe unghii
  • se usuca rapid
  • ii creste rezistenta odata cu expunerea la lumina datorita tehnologiei ProLight
  • NU este nevoie de un base coat
  • si mai nou, se gaseste in 90 de nuante
Gasiti aici si cateva raspunsuri la intrebarile pe care le-ati putea avea legate de VINYLUX®.
 VINYLUX 190 BUTTERFLY QUEEN

Colectiile se  gasesc in varianta Shellac pentru unghii perfecte timp de 14 zile+  sau Vinylux, pentru  cele care doresc o nuanta noua in fiecare saptamana.Cand vorbesti despre CND, trebuie sa iti vina urmatoarele trei lucruri in minte: Nail Design, Fashion & Beauty. Brandul inovator dedicat unghiilor, lanseaza 2 colectii de primavara/vara inspirate de natura si feminitate.

Cele doua colectii feminine sunt inspirate de natura care ne surpinde mereu: plina de farmec, luxurianta, vulcanica! De aceea, in cele 2 colectii, sigur veti regasi o culoare care sa vi se potriveasca.

GARDEN MUSE : SOFISTICATA, PROVOCATOARE, VISATOARE.garden muse cnd shellac vinylux

Colectia Garden Muse te duce cu gandul la gradina amintirilor, plina de culoare. O colectie de 6 nuante ce capteaza cu delicatete frumusetea si, in acelasi timp, puterea unei femei. Colectia contine si 5 aditivi in editie limitata.

FLORA & FAUNA: MEDITATIE, PURITATE, SERENITATEflora and fauna cnd shellac vinylux

Flora & Fana este inspirata din simplitatea si nobletea naturii pure, inca neatinsa. Un moment de meditatie, in briza dimineatii, cand totul este in tacere si natura respira cu tine. Pasteluri, nuante de nude, motive simple, texturi mate. Poti alege dintr-o colectie de 4 nuante, 5 aditivi in editie limitata.

De asemenea aici gasiti toate look-urile pe care le puteti crea utilizand aceste nuante. cnd shellac vinylux cnd shellac vinylux

Follow: