Un ruj rosu ieftin de la Melkior

ruj rosu ieftin de la Melkior

 


Rimelul Melkior “more volume”


 

De cand mi-am facut parul mov/violet, imi este mult mai usor sa port ruj rosu pe buze (mai ales daca este un ruj rosu ieftin si bun). Mi se pare ca arat super bine cu acesta combinatie. Problema este ca inca imi cam tremura mana cand aplic rujul rosu si aproape niciodata nu reusesc sa am un contur perfect. Bine…daca as iesi zilnic din casa si m-as da de fiecare data cu el, probabil ca pana la urma as stapani si aceasta arta. Momentan ies ocazional, pentru ca inca nu m-am intors la munca. Mai am 2 saptamani. Atunci probabil ca o sa exersez cu fiecare ocazie.

Oricum, voiam sa va arat machiajul pe care cu siguranta o sa il port in ziua de Valentines Day. Cuvantul cheie: natural. Dar sa ne intelegem, natural pentru mine nu mai inseamna ce insemna odata. Acum pentru mine natural inseamna niste CC Cream, rimel negru si ruj rosu.

Unul dintre rimelurile mele favorite de ceva timp este acesta de la Melkior “more volume. Imi aduce aminte de rimelurile “clasice”, adica cel cu care am inceput eu cand aveam 14 ani. Pe vremea aceea nu existau atat de multe tipuri de periute. Era una si buna, ca aceasta de la Melkior “more volume”.

rimel Melkior "more volume" ruj rosu ieftin

 


Melkior, nuanta LE ROUGE (numarul 12204)


Pentru buze, momentan sunt indragostita de acest ruj, tot de la Melkior, nuanta LE ROUGE (numarul 12204). Este un superb rosu cald si perfect pentru fetele cu tenul mai deschis la culoare (asa ca mine). Metode de aplicare am o gramada. Cu pensula de fard cu perii tari, cu pensula de buze, cu degetul, direct cu batonul de ruj, pentru ca de fiecare daca obtin un alt efect. CEL MAI IMPORTANT! Daca vreti sa reziste pe buze, va recomand metoda clasica cu servetelul si pudra. Adica dati un strat de ruj, dupa care, puneti un strat de servetel (doar unul dintre cele 2-3-4 cate are) peste buze si cu o pensula mare, aplicati peste servetel, o pudra. Si faceti acest lucru de vreo 2-3 ori. Prin acest procedeu, rujul o sa reziste mult mai mult pe buze.
Melkior, nuanta LE ROUGE ruj rosu ieftin , par mov