Top 3 rujuri rosii

Am alcatuit un top 3 cu rujuri rosii „statement” pentru ca de cand mi-am facut parul mov, am prins foarte mult curaj in ceea ce priveste nuanta rujurilor pe care le port. De unde pana la schimbare intotdeauna puneam accent pe ochi, acum vreau culori cat mai puternice pentru buze! Am alcatuit pentru voi un mic top cu rujurile la care apelez cel mai des.  

Top 3 cu rujuri rosii statement

De asemenea o sa observati ca nu mai am parul atat de mov. Problema este ca tot caut o vopsea permanenta mov si nu violet, dar se pare ca nu exista decat semi-permanente. Si pana o sa gasesc acea vopsea mov, perfecta pentru mine, incerc tot ce gasesc si promite mov. Din pacate, aceasta nu si-a tinut promisiunea.


Melkior, ruj nuanta numarul 12204


Am descoperit rujul rosu de la Melkior, nuanta numarul 12204 odata cu #DecemberBeautyBloggersMeeting3. La inceput l-am folosit mai mult aplicat cu degetul pentru un efect blurat.

Acum ori il aplic direct pe buze, ori cu o pensula de fard cu perii tari, tot pentru a obtine acel efect blurat spre marginile buzelor. Daca il aplic cu pensula, rezista destul de bine pe buze, adica in jur de 3 ore.

Dar daca il aplic direct din tub, trebuie neaparat sa il fixez cu o pudra, pentru ca altfel in sterg eu. Efectiv nu suport gandul ca murdaresc de ruj tot de ating.

statement 2315x1887

Top 3 cu rujuri rosii statement melkiorAcest ruj mi se potriveste foarte bine acum cand am nuanta parului mai inchisa. Cand mi-am vopsit parul cu Oro Therapy Color Keratin si era super violet (pozele aici), se potrivea mult mai bine rujul roz de mai jos de la Too Faced.


Too Faced – Melted Liquified Long Wear Lipstick, nuanta „Melted Candy”


Am descoperit acest ruj odata cu noile colectii aparute in Sephora. Este o nuanta nou aparuta in familia Melted Liquified Long Wear Lipstick de la Too Faced si o gasiti deja in magazinele Sephora.

statement 2094x1287

Imi place foarte mult rujul acesta in special datorita metodei de aplicare. Buretelul din capat este destul de permisiv si obtin foarte usor si cu acesta efectul blurat la marginea buzelor.

Top 3 cu rujuri rosii statement too faced melted

Ce ma enerveaza in schimb este ca daca te dai cu el, cat ai da in mod normal cu un ruj, si acesta lasa urme peste tot. Trebuie sa tapotez cu un servetel sau sa dau un strat foarte subtire pentru a fi sigura ca nu murdaresc de ruj tot ce as putea atinge. Partea buna este ca si intr-un strat subtire, culoarea isi pastreaza intensitatea si mie personal imi place mai mult asa pentru ca devine mat.

Initial am crezut ca acest tip de ruj este rezistent la transfer, dar de fapt am facut o mare confuzie. Automat am asociat termenul de „long wearing” din denumire cu rezistent la transfer. Din pacate nu este rezistent la transfer, ba mai mult, dupa cum am spus mai sus, lasa urme peste tot daca te dai prea mult. De fapt, „long wearing” inseamna ca rujul ramane pe buze destul de mult timp. De abia dupa vreo 4-5 ore am mai aplicat un strat subtire pentru un refresh.


The Body Shop – Lip&Cheek Velvet 40 Poppy Red  


Acest Lip&Cheek de la The body Shop nu mi-a placut deloc initial pentru ca nuanta lui nu se potrivea cu nuanta deschisa de violet pe care o aveam in par.

Acum in schimb, avand acest violet inchis, merg mult mai bine impreuna. Imi place foarte mult ambalajul tip „chubby stick” pentru ca este mult mai permisiv.

Din cauza formei, nu ma simt „obligata” sa fac un contur perfectca la cel de la Melkior. Si cu acesta pot face acele margini blurate despre care v-am tot povestit in postarea asta. De fapt, in poza de aici chiar se vad acele margini blurate.

statement 3456x2304

Acestea sunt cele 3 rujuri de care sunt obsedata momentan. Mai inca 2 rujuri pe care vreau sa vi le arat, dar intr-o alta postare pentru ca sunt mai mult de purtat noaptea.

Top 3 cu rujuri rosii statement the body shop