sabon.ro

Review Olia de la Garnier, inainte si dupa vopsire

garnier olia 2684x2015Cu ocazia ‪#‎DecemberBeautyBloggersMeeting3, mama mea a avut ocazia sa testeze vopseaua de par Olia de la Garnier nuanta 7.0 DARK BLOND. Am testat pe ea vopseaua pentru ca eu, dupa cum bine stiti deja, am parul mov si nu am de gand sa renunt prea curand la aceasta culoare.

Mama are fire albe foarte multe si radacinile crescute, deci…cobaiul perfect. Recunosc ca initial, m-am pierdut putin printre tuburile care vin in pachet si asta din cauza ca unul dintre ele arata ca un tub de masca de par. Si desi scrie pe ele un numar, ca sa stii care-i care, eu tot ma uitam ca la masini straine, mai ales ca nu vedeam cifrele. Ce mai…ca-n filmele cu prosti :))

garnier olia 2835x2025.0

Dupa ce am reusit sa imi dau totusi seama ce cu ce amestec si am preparat in sfarsit vopseaua, am ramas foarte placut surprinsa de miros. Este foarte placut, exact ca si sampoanele Garnier.

garnier olia 3000x1000
INAINTE DE VOPSIRE
garnier olia 3000x1000-001
DUPA VOPSIRE

Rezultatul vopsirii cu Olia de la Garnier nuanta 7.0 DARK BLOND

Rezultatul pe mine personal m-a surprins placut pentru ca a iesit o culoare uniforma. Singura problema a fost cu acoperirea firelor albe. Dar tind sa cred ca aceasta problema o are doar mama mea. Firele albe de la tample se acopera in general foarte greu, indiferent daca vopseaua are amoniac sau nu. E foarte ciudat, pentru ca in rest, acoperirea a fost de 100%. La tample in schimb, cam un 85%. Probabil ca ar fi fost de ajutor daca lasam vopseaua pe par un pic mai mult de 40 de minute.

Culoarea folosita de ea a fost in nuanta 7.0 DARK BLOND, si rezultatul a fost destul de apropriat de culoarea pe care o avea initial in par, poate jumatate de ton mai inchisa.

Pretul pentru o cutie de Olia de la Garnier se invarte undeva intre 15 si 20 de lei, in functie de magazin si de oferta.

Follow: