Review CC Cream de la Elmiplant

Am primit acest CC Cream de la Elmiplant spre testare la ‪#‎DecemberBeautyBloggersMeeting3. La prima folosire m-a enervat foarte tare pentru ca stralucea foarte tare. De parca ma dadusem cu apa pe fata. De fapt, asa se vedea, ca si cum as avea fata uda.
Trebuia neaparat sa dau cu pudra peste. Ulterior. acest efect a disparut si ma gandesc ca s-ar putea sa fi fost de vina faptul ca aplicam prea mult produs din prima.CC Cream de la Elmiplant
Acum ne intelegem si il folosesc de fiecare data cand vreau doar sa uniformizez nuanta tenului, fara sa fie nevoie sa mai aplic si alte produse, gen fard de obraz.
CC Cream de la Elmiplant

Analiza pe descrierea produsului b016a-hgfds

  • Dupa cum se vede si in poza de mai sus, uniformizeaza destul de bine tenul, dar tineti minte ca nu tine loc de anticearcan. Daca aveti cearcane pronuntate si vreti sa le acoperiti in totalitate, fara sa folositi anticearcan, acest produs nu este pentru voi

a260b-fghjkl

  • Cosurile nu prea le-a acoperit, dar intr-adevar, semnele oboselii si ridurile fine se diminueaza. Atentie! Am zis ridurile fine.

a8071-iuyt

  • Da, se vede cu ochiul liber ca tenul este iluminat si arata natural

2077f-jkl3b

  • Imi simt tenul oricum hidratat de la crema de zi aplicata inainte de CC Cream. La inceput se simte putin mirosul de gutuie, dar dispare destul de repede. Primele folosiri a rezistat mai mult mirosul pe ten, dar ulterior, ori s-a diminuat mirosul produsului din tub, ori m-am obisnuit eu cu el.

f89a7-uytre

  • Asta mi-a placut foarte mult. Intra repede in piele si formula este destul de lejera. Nu o simt pe piele asa cum se poate intampla cu fondul de ten

63304-bvcx

  • Atentie cu aplicarea in jurul ochilor! Din greseala mi-am dat in ochi si nu este deloc placut. Ustura ca naiba si de la atata plans, se duce tot CC Cream-ul.

31415-jhgf

Il gasiti in nuanta deschis si in nuanta mediu. Eu am nuanta deschis si mi se potriveste destul de bine. Pretul este intre 15 si il gasiti aici daca nu aveti chef sa iesiti din casa pentru a-l cauta.

Follow: