Porii mari? Nici o problema!

Aveti pori mari/pori dilatati/pori mariti etc? Nu stiu daca stiati, dar in magazinele The Body Shop exista asa zisele „capacele” in care fetele de acolo va pot pune produsele pe care doriti sa le testati acasa. Ultima data cand am fost, am vazut acest „All in One Instablur Eye” si am zis sa iau putin acasa sa il testez. Rezultatul m-a lasat cu gura cascata.

pori mari

Voua cum vi se pare? Nu este impresionanat? Nici nu mai tin minte cand am incercat ultima data un produs care sa imi acopere atat de bine porii mari. Si in mare nu am nici o problema cu porii mari, dar sunt unele fonduri de ten care ii evidentiaza atat de mult incat ajung sa fiu foarte complexata toata ziua din cauza asta.


despre ALL-IN-ONE Instablur Eye


pori mari instablur

„All in One Instablur Eye” este si la reducere momentan asa ca daca sunteti in cautarea unui produs care sa acopere ridurile fine din jurul ochilor si sa faca porii mari aproape invizibili, acesta este pentru voi! Ma surprinde totusi ca la descrierea produsului, nu este trecut si acest „detaliu” care face toata diferenta. Pretul acestuia este de 59 de lei.

Later edit: dupa ce mi-au vazut postarea cei de la The Body Shop, mi-au explicat ca acest produs este de fapt pentru zona ochilor si de aceea la descrierea lui nu spune despre acoperirea porilor. Exista si un produs  in gama lor special pentru porii mari, dar din pacate acesta nu se gaseste inca la noi in Romania. Pacat, dar dupa cum vedeti si acesta face o treaba foarte buna in ceea ce priveste acoperirea porilor mari.

L-au adus si la noi in Romania, se cheama All In One Instablur Universal la pretul de 85 de lei. Inca nu am apucat sa il testez, dar promit ca revin cu impresii imediat ce reusesc sa pun mana pe un tester. Va recomand din tot sufletul sa incercati mai intai un tester si daca va place, sa il cumparati.

Follow: