Putin despre Instant Light Lip Comfort Oil de la Clarins

Frunzarind net-ul, am descoperit postarea aceasta a lui Lily Pebles (una dintre bloggeritele mele preferate din UK) in care povestea putin despre Instant Light Lip Comfort Oil de la Clarins. And then it hit me! Acest gen de produs s-ar putea sa fie salvarea buzelor mele! 
 
Eu am o problema cu strugurelul/balsamul sau orice alt produs de ingrijire a buzelor sub forma de crema. Si am incercat foarte multe, dar din pacate toate imi seaca buzele. Imediat dupa ce ma dau cu strugurel, incep sa imi musc buzele pana mananc tot produsul si daca totusi reusesc sa ma abtin de la muscat, incep sa mi le strang si sa le frec intre ele ca atunci cand iti aranjezi rujul, pana cand incep sa mi le musc.
 
Asa ca am inceput sa caut mai multe produse de acest gen, dar piata inca este foarte putin dezvoltata la acest capitol. Singurul care are sanse sa ajunga la noi si cel pe care cu siguranta o sa fac tot posibilul sa mi-l cumpar este  Instant Light Lip Comfort Oil de la Clarins. 
83aff-clarins-lip-oil
Promite ca o sa imi hraneasca buzele cu ajutorul uleiului de alune si uleiului de jojoba organic. Cel in varianta „raspberry” contine uleiul de zmeura care are proprietati anti-oxidante si tenta rozalie, iar cel in nunta „honey” contine uleiul de corcoduse care previne deshidratarea. Si inca un lucru foarte important, nu este lipicios.
Voi ce parere aveti despre acest gen de produs? Mai cunoasteti si altele? Ati incercat vreunul?