Kit-ul de vacanta de iarna

De obicei plecam in mini vacante gen 3 zile, dar de data asta am fost plecati 8 zile! Asa ca am si impachetat pentru 8 zile. Si ca sa fiu sigura ca avem loc in masina toti 4 (eu, Dorin, Nori si cainele Pippa), hainele le-am pus in saci vacuum…dap…vacuum. Cu hainele nu am exagerat, ba chiar au fost la fix, dar in schimb cu cosmeticele, am cam exagerat. 
Creme peste creme, prea multe farduri, fonduri de ten, rujuri. De parca trebuia sa ma duc in club in fiecare seara. 

Pentru par am luat si pheonul si placa de intins parul

Kit-ul de vacanta de iarna

Kit-ul de vacanta de iarna Kit-ul de vacanta de iarna Kit-ul de vacanta de iarna
Si astea sunt de fapt produsele pe care le-am folosit de fapt pentru machiajul de zi cu zi
Kit-ul de vacanta de iarna
In primul rand, va recomand din tot sufletul clestele de par de la Sephora. Se vede si se simte de la o posta ca este de calitate. Il am de prin aprile si nu s-a desfacut, nu s-a rupt, nu zgarie. Este perfect!

De cand am parul mov, mi s-a pus pata pe rujurile rosii asa ca am inceput sa folosesc aproape zilnic ori rujul rezistent la transfer de la Sephora, ori rujul de la Melkior

Crema de fata Cellular Defense Cream de la LPG este foarte light, intra repede in piele si imi lasa pielea hidratata. Are un SPF de 8 si un miros placut si subtil. Este pe terminate si de asta mi-am luat rezerve peste rezerve de care pana la urma nu a fost nevoie

In rest o sa va arat in cateva postari separate pudra compacta de la Bourjois, rimelul More Volume de la Melkior si fardul de la Wycon. Fardul vi l-am aratat un pic si aici, dar nu se vede adevarata lui „valoare”

Concluzia: bine ca am mers cu masina pentru ca altfel as fi regretat amarnic :))