Parerea mea despre continutul cutiei Pick N Dazzle

Am atat de multe postari de facut incat nu stiu cu care sa incep. Si de obicei cand am multe de facut, cedez si nu mai fac nimic. Pana la urma m-am hotarat sa incep cu ce puteti gasi in cutia Pick N Dazzle si parerea mea despre produse.

DESPRE Pick N Dazzle

Trebuie sa stiti ca au 3 variante de cutii. Cea “Essential” care costa 79 ron/luna timp de 6 luni si contine urmatoarele branduri:

Cea “Glossy” care costa 159 ron/luna timp de 6 luni si contine urmatoarele branduri:


Cea Premium care costa 239 ron/luna timp de 6 luni si contine urmatoarele branduri:

Eu am ales-o pe cea mai ieftina si desi initial selectasem optiunea “o luna”, m-am razgandit dupa ce m-a sunat cineva de la Pick N Dazzle si m-a convins ca este mai convenabila optiunea de 6 luni.

PAREREA MEA DESPRE Pick N Dazzle


Momentul deschiderii cutiei a fost unul foarte  emotionant. De abia asteptam sa vad ce contine! Mi-a placut foarte mult si ambalajul. Foarte impresionant si mai spre high-end. 

Pick N Dazzle

Pick N Dazzle


Din pacate continutul m-a desumflat rau de tot. Si asta in special din cauza produselor Bulgarian Rose care da…ati ghicit miros a trandafir. Nu suport mirosul de trandafir! Dar sa nu ma intelegeti gresit! In nici un caz nu consider ca este vina celor de la Pick N Dazzle. Este in totalitate vina mea pentru ca nu am fost atenta la brandurile pe care le contine cutia. M-a luat atat de tare valul unei noi cutii cu produse surpriza, incat nu am stat sa citesc cu atentie toate detaliile. 


Am primit un sampon pe care l-am folosit o data, dar nu mi-a placut pentru ca am simtit ca mi-a ingreunat un pic radacina si firul de par, facandu-l mai greu de manevrat. Mirosul de trandafir nu tine!


 Iar al doilea produs de la Bulgarian Rose,  este un strugurel de buze sub forma de borcanas. Nici acesta nu imi place pentru ca imi seaca buzele, dar problema cea mai mare mi s-a parut faptul ca borcanasul este minuscul. De abia am reusit sa bag degetul in el. Nu vreau sa imi inchipui cat m-as chinui cand este pe la mijloc, sau pe terminate. Asta daca l-as folosi. 

Pick N Dazzle

 Am trecut peste acest aspect si am dat peste un alt produs, care mi s-a parut destul de interesant, numai ca are culoarea gresita. Un nuantator semi-permanent pentru gene si sprancene care din pacate este negru si nu il pot folosi decat pe gene. Gasiti mai multe detalii despre el aici

La fel de interesant este si creionul de buze si ochi de la Lady Lia Organic. Imi place pentru ochi, dar nu pentru buze pentru ca si acesta mi le usuca. Mai multe detalii gasiti aici.

In afara de aceste 4 produse full size, mai sunt si cateva testere. 

Concluzia despre Pick N Dazzle

Acestea fiind spuse, pretul mi se pare cam mare pentru niste produse despre care nu am auzit pana acum si despre care nu prea gasesti review-uri. Va spun sincer ca prefer mai degraba un Lulubox (care s-a cam dat la fund de ceva vreme), sau si mai noul Douglas Box. Ambele la pretul de 59 ron. 

Voi ce parere aveti?

Follow: