Swatch trei oje The Body Shop

Nu stiu daca ati auzit, dar de curand cei de la The Body Shop au lansat o colectie de lacuri de unghii alcatuita din 24 de nuante, 100% vegane bineinteles. Colectia “Colour Crush” se gaseste in magazine sau on-line la pretul de 29 de lei.
Azi o sa va arat cum arata 3 oje The Body Shop impreuna cu cateva pareri.
  • pensula plata
  • exceptand culoarea “mint cream”, la care au fost necesare 2 straturi de lac, nuantele “red my mind” si “rosy cheeks” pot fi aplicate doar intr-un singur strat
  • lucioase
  • uscare destul de rapida, dar nu m-as avanta sa imi aransez parul la cateva minute dupa aplicarea lacului

Color Crush Red My Mind


Prima oja testata dintre cele 3 oje The Body Shop a fost Red My Mind. Este un rosu super care a avut nevoie doar de un strat pentru a-si arata adevarata fata. Rezista foarte bine pe unghii dar este foarte important nu aveti unghiile exfoliate. Pe unghiile fragile si exfoliate orice oja, oricat de scumpa ar fi ea, rezista foate putin.

red my mind the body shop oje The Body Shop


Color Crush Mint Cream


mint cream the body shop oje The Body Shop


The Body Shop Color Crush Rosy Cheeks


 

rosy cheeks the body shop oje The Body Shop red my mind the body shop

rosy cheeks the body shop mint cream the body shop
 
37baf-sweet-almond-oil-nail-varnish-remover_24173 De asemenea va recomand si solutia de indepartat lacul de unghii. Are o formula cu ulei de migdale dulci, ulei de soia si esenta de trestie de zahar obtinuta prin Community Fair Trade si nu contine acetona, miroase frumos, iar partea cea mai buna este ca nu usuca unghiile si cuticulele.
 
Puteti vedea toate nuantele pe Site-ul lor si am vazut ca au si o oferta de 40% reducere la al doilea produs cumparat din gama Colour Crush® Nail Colour.