Noul meu parfum preferat, Mint by Toni Gard

Mint by Toni Gard
Acum multi ani, pe vremea cand lucram part-time la cinematograful  Movieplex (proaspat deschis), am descoperit un parfum de la Tommy Hilfiger. Se numea True Star si era o colaborare cu Beyonce. Acum uitandu-ma pe vastul internet, vad ca erau 3 variante care se chemau la fel…pot doar sa va spun ca una dintre acele variante avea un miros mentolat, rece, fresh. Ce mai…ma indragostisem pe loc. Problema era ca nu aveam bani pentru al cumpara. Acum vreo 2 ani mi-am amintit de el si am zis ca trebuie ca mi-l cumpar (desi inca sufeream de un fel de alergie care imi provoca greata daca ma parfumam sau daca simteam pe altcineva cantitati prea mari de parfum), dar efectiv nu l-am mai gasit. 
 
Acum, de cand am nascut, observ ca parca nu mai sunt asa sensibila si chiar am inceput sa folosesc iar parfum. Am de acum 7 ani un Gucci Rush 2 (my all time favorite). Va dati seama ca rezistenta lui a scazut considerabil, dar mirosul inca este acelasi. 
 
Dar sa revenim la  ce vroiam de fapt sa va povestesc. Tocmai am primit cadou cu ocazia unui eveniment Douglas, parfumul Mint by Toni Gard. O M G! In momemntul in care l-am simtit, tineretea m-a lovit efectiv in moalele capului  :)))  Intr-adevar, au trecut multi ani de cand am mirosit ultima data True Star de la Tommy Hilfiger, dar va jur ca am simtit cum creierul meu a facut un mic “happy dance”. Si il face de fiecare data cand il mai miros. 
 
Incepe cu arome proaspete și stimulatoare de mandarine, ulei de portocale, lamaie, menta rece și frunze de ceai mate. Inima este intens floral – fructat cu acorduri de lacramioare, iris și de fructul pasiunii. Moscul, chihlimbarul și alb piersic formeaza baza parfumului.
 
Sloganul parfumului este: “like going barefoot in the summer rain”
Mai frumos de atat nici nu putea fi descris. 
 
Va invit la orice magazin Douglas sa il mirositi. Sunt curioasa ce va inspira voua.
Follow: