sabon.ro

Servetele demachiante Douglas XLarge

Asta vara am fost acasa la Constanta si nu stiu cum s-a intamplat, dar mi-am uitat acasa demachiantul. Cu ocazia asta am zis sa incerc si altceva. Varianta cea mai comoda pentru mine la momentul respectiv, in conditiile in care nu ma machiam deloc, erau servetelele demachiante. Simple si rapide. 
 
Am intrat intr-un Douglas si am ales servetele demachiante Douglas XLarge, „cosy cleansing wipes”. Primul lucru constatat a fost ca miros mult prea tare a parfum. Lucru care m-a cam deranjat, dar cum nu aveam alta optiune, le-am folosit in continuare. 
 
Pe Pagina de Facebook a blogului va povesteam ca ma enerveaza foarte tare Clarisonicul (motiv pentru care il si vand) pentru ca nu stiu cum face, dar imi incarca zona T foare tare. E ca si cum nu m-am spalat pe fata de o saptamana si in tot timpul asta am stat toata ziua in praf. Foarte mult praf. Si nu reusesc sa scap de aceasta senzatie decat daca ma exfoliez. Si nu vreau sa ma exfoliez zilnic. 
 
Si intr-o seara, din comoditate, m-am demachiat cu aceste servetele de la Douglas. Foarte mare mi-a fost bucuria cand am contatat ca au si efect exfoliant. Indeparteaza foarte bine acel exces si imi simt pielea in proportie de 95% curata. Tot se mai simte un pic de tot „mizeria” in special pe frunte. Bineinteles, pana a doua zi tenul meu este din nou incarcat, dar ma bucur din tot sufletul ca am un ajutor pe care ma pot baza. 
 
Asta ca sa stiti ce pot face aceste servetele demachiante de la Douglas. Pretul lor este de 13,90 lei. 
Servetele demachiante Douglas XLarge
Follow: