Hydrabio H2O pentru tenul deshidratat de la Bioderma

Hydrabio H2ORecunosc ca nu prea m-am interesat foarte tare de celelalte lotiuni micelare de la Bioderma in afara de cea arhi-cunoscuta pentru piele sensibila, cea cu eticheta roz. Asta si din cauza ca asta a fost tot timpul la-ndemana, ca sa nu mai zic ca tot timpul era la oferta 1+1, deci, de ce sa nu profit? 
 
Pe de cealalta parte, lotiunea micelara albastra, Hydrabio H2O, despre care va ofer acum informatii este pentru tenul deshidratat. Asa ca slabe sanse sa o vreau pentru ca nu am avut astfel de probleme pana acum. 

 
Anul asta in schimb am terminat vara foarte prost. Tenul meu s-a simtit foarte incarcat si sec, lipsit de viata. Asta mai ales din cauza Clarisonicului despre care va povesteam pe Facebook ca nu mi-a priit deloc! Asa ca lotiunea micelara pentru piele deshidratata de la Bioderma a picat la fix! Asa am eu noroc cateodata de se aliniaza astrele si primesc ceva de care am nevoie exact cand sunt disperata si nu stiu in ce directie sa o iau. 
 
Hydrabio H2OHydrabio H2O
 
De ce imi place mie si de ce pe viitor o sa cumpar Hydrabio H2O mai degraba decat Sebium H20 (cea roz):
 
  • imi simt tenul hidratat dupa demachiere si nu simt nevoia de crema (cateodata imi place sa mai sar peste crema, dar doar noaptea)
  • nu imi lasa acea senzatie de piele care”tine” dupa ce se usuca fata asa cum pateam de la cel roz
  • mie personal mi se pare ca demachiaza mult mai repede decat cel roz; folosesc doar 3 dischete pentru a indeparta perfect machiajul de pe fata (pentru ochi, cate o discheta pentru fiecare), inclusiv machiajul mai “heavy”
Va pup si mai vorbim la urmatoarea postare.
Follow: