BB cream de la Orly pentru unghii

BB cream de la Orly
Nu stiu de voi, dar eu de abia in dimineata asta am aflat despre BB cream de la Orly special pentru unghii . Si din cate citesc pe alte site-uri, pare sa fie un produs foarte interesant pe care mi-ar placea sa il includ in rutina de ingrijire. 
 
Se pare ca este un lac care lasa in urma lui o frumoasa tenta de piersica, lucru care lumineaza unghia. Acest produs nu trebuie confundat cu o baza de unghii sau un top coat. Se foloseste singur, intre “vopsiri” ca sa zic asa :). 
 
Acest BB cream protejeaza unghia impotriva ruperii si exfolierii pe de-o parte si pe de cealalta parte hidrateaza, intareste, netezeste unghia multumita ingredientelor precum acidul hialuronic si vitamina C. Se recomanda aplicarea a 2 straturi pentru o hidratare si protectie impotriva razele UV corespunzatoare. 
 
Din pacate la noi in Romania inca nu se gaseste, sau cel putin eu nu l-am vazut, dar l-am gasit pe un site din UK aici, unde se gaseste la pachet cu Orly Argan Cuticle oil si costa 14,95 lire. Partea care m-a distrat cel mai tare este costul transportului. 22 de lire. :))) really? Nu mersi. Mai astept. 
Follow: