Fardul de azi, paleta Sephora plus alte noutati

Desi o sa va arat tot un fard, sau mai bine zis o paleta cu 5 nuante naturale, nu face parte din cele 40 pe care vi le tot arat de cateva saptamani incoace. Este cea mai frumoasa adunatura de nuante naturale pe care am avut-o vreodata.  Face parte din colectia de toamna de la Sephora si se cheama “Pale to rich taupe”. Si acum imi dau seama ca ultima nuanta din dreapta, cea mata, o pot folosi si ca fard pentru sprancene, mai ales ca in kit exista si o pensula cu 2 capete si una dintre ele este in unghi cu perii tari.
Pale to rich taupe sephora

76c9a-output_jxxb8p8e511-farduri2bochi

Un alt preferat al meu este balsamul de buze colorat in 5 nuante, sau daca vreti, clasicul transparent. Mie personal imi place super mult acesta culoare, de visina putreda, dar mai transparenta. Am devenit obsedata de culoarea asta acum 2 ani cand mi-am cumparat rujul acesta de la Avon. 

d89dd-2014-08-13e5e57-strugurelfff72-rujuri

In afara de machiaj, cei de la Sephora au pus foarte mare accent si pe instrumentele de aplicare a machiajului. Gasiti o gama foarte variata de pensule, in special de tipul duo fiber. 
f69b0-complection2bpens e5e57-strugurel1 b326f-pens2bochi a0805-perf2bmake2bup 673ee-pro2bline2beyes 70c16-proline2bcompl
Si in afara de toate astea, mai gasiti si o gama de ingrijire a tenului. Eu am avut ocazia sa incerc “wrinkle fitghing super serum” si pot sa va spun ca este super light, intra super repede in piele si poate fi folosit si in zona ochilor.

4a72c-xxxl
Follow: