Miros urat sau mi se pare? (partea a 2-a)

70a61-niveaAcum cateva saptamani va povesteam aici ca am inceput sa am probleme serioase cu transpiratia. Tot acolo va povesteam ca am ajuns la Nivea Powder Touch varianta roll-on si ca totul este super. Intre timp, iar s-a produs o rasturnare de situatie si nici Powder Touch nu mai facea fata, ba mai mult, m-a facut sa imi aduc aminte de ce nu imi plac antiperspirantele sub forma de roll-on. 
 
 
696d4-rexonaAm inceput iar cautarile si mi-am adus aminte ca de obicei vara trec la Rexona (stick, intotdeauna stick!), pentru ca este destul de puternic si face fata…da de unde? In cateva zile m-a terminat psihic mai intai mirosul foarte puternic de parfum, apoi treptat, am constatat ca miros in acelasi timp si a transpiratie si a parfum. Mixul “perfect”! 
40811-bu-in-action-skirtbikeIntr-o zi am vazut pe Facebook ca cineva lauda antiperspirantul spray de la B.U. Am zis ca trebuie neaparat sa il incerc si pe asta. Ajung la Auchan, dar nu mai stiam ce varianta era laudata (ca si asta conteaza) si in disperare de cauza, l-am luat pe cel sensitive. Ajung acasa si constat ca aveam oricum si o varianta normala, dar mica, gen tester, primita cadou cu o revista. In prima zi il incerc pe cel sensitive. Primul lucru pe care il constat este ca face un nor foarte mare de spray. Trebuie sa dau si sa fug…mi-am adus aminte de ce nu imi plac nici antiperspirantele sub forma de spray :))). Oricum, acelasi rezultat ca si cu Rexona. Un mix oribil intre parfum si transpiratie. A doua zi incerc testerul…acelasi rezultat oribil. 
 
f2ec7-doveDeja ajunsesen in pragul disperarii. Am zis ca renunt la antiperspirant si fac dus de cate ori simt ca incep sa miros pentru ca in ritmul asta nu se mai poate. Deja nasul meu incepuse sa cedeze de la atatea antiperspirante parfumate. Dar cum asta insemna foarte multa apa consumata, am zis sa mai incerc antiperspirantul fara miros sub forma de stick de la Dove. Am dat vreo 5-6 straturi si…surpriza! Functioneaza! Nu stiu de ce, dar de data asta functioneaza mult mai bine decat prima data, chiar si in zilele caniculare. Dupa cateva ore se simte un pic miros de transpiratie, dar macar nu este acel mix oribil de transpiratie intensificat de mirosul de parfum de la antiperspirant. Si daca totusi se intampla sa miros prea tare, mai dau cateva straturi si gata. 
 
Problema principala la mine de fapt este cu parfumurile antiperspirantelor care sunt foarte puternice (cazul Rexona) si sa spunem ca nu ar fi o problema daca nu as alapta. Prefer sa alaptez intinsa in pat si automat mai mult sau mai putin trebuie sa stau cu nasul la subrat. oricum, dau vina pe hormoni pentru toate aceste mofturi parfumate 🙂