Spray de uscare rapida a ojei de la Farmec

spray de uscare rapida pentru unghii
Acest review o sa fie unul foarte scurt pentru ca nu este atat de mult de spus despre acest spray de uscare rapida pentru unghii. Acum mult timp, in postarea de aici, faceam o comparatie intre Seche Vite si Revlon. Ambele usuca oja de pe unghii super rapid. Acum cateva saptamani eram la DM si am vazut acest spray de uscare rapida a ojei de la Farmec  si cum costa doar vreo 10 lei, am zis sa il incerc. 
Daca nu aveti chef sa il cautati prin magazine, il gasiti aici la pretul de 9 lei.

cum s-a descurcat spray-ul de uscare rapida de la Farmec 


Am ajuns acasa, am aplicat o oja, am asteptat 2 minute dupa care am inceput sa dau cu spray-ul. Primul lucru pe care l-am simtit a fost mirosul. Ceva dulceag…parca a capsunele…nu stiu exact, oricum, ceva specific Farmec. Urmatorul lucru a fost ca mi-a uscat unghiile in aproximativ 1 minut. Adica exact ce imi doream: sa ma dau cu oja si sa nu fie nevoie sa astept o gramada de timp sa se usuce, in special acum ca am un bebelus care se poate trezi in orice secunda! 
 
Un lucru care m-a cam enervat un pic a fost ca mi-a fost destul de greu sa pulverizez pe cealalta mana pentru ca imi aluneca tubul din mana din cauza peliculei un pic uleioase pe care o lasa. Dar in afara de asta cu siguranta o sa-l recomand si o sa il mai cumpar. 
 
Va pup!