sabon.ro

Borseta isi face un „comeback”

Voi ati avut borseta cand erati mici? Eu da! Imi aduc aminte de una alba pe care o purtam doar vara…ca na…era alba. Si spre marea mea bucurie, borsetele isi fac un cameback.
Si de cand sunt mamica, mi-am adus aminte ca sunt super utile. Daca ati vazut poza mea de pe Facebook de la evenimentul Bioderma, stiti deja ca sunt o „mama purtatoare”. Adica am ales un mijloc de purtare a copilului altul decat caruciorul. Asta inseamna ca nu prea mai pot folosi geanta pentru ca mi-ar fi foarte incomod. Pe umar nu ar sta pentru ca ar aluneca tot timpul si daca as pune-o peste umar…as turti un pic bebelusul. Si din pacate nu toate hainele au buzunare. 
Asa ca am inceput cautarile pe Asos pentru borseta perfecta. Si pe langa borseta, am cautat si o pereche de sandale perfecte pentru vara. Perfecte pentru mine inseamna usoare, comode, cu talpa groasa si care sa inchida usor. 
Asta este rezultatul cautarii:
 Borseta asos
 
Si ca sa nu mai zic ca si culoarea menta si-a facut un comeback puternic anul asta. Vara asta totul este menta!
Si in afara de aceast aborseta, o mai am si pe aceast mai eleganta pe care am castigat-o acum ceva timp la un concurs organizat de Carmne Negoita pe pagina ei de Facebook. Intreaga ei colectie de genti  facuta in colaborare cu YVY Bag este diponibila aici.
Borseta mea este roz pal, dar daca vreti, o gasiti aici in mai multe variante de culori.

De asemenea sunt foarte mare fan si al gentilor. Gasiti toate modelele aici
https://www.instagram.com/p/BKV3qkvANM8/
Iar noile modele de ghiozdanele pentru copii, dar nu numai, sunt atat de draguat!!! Toate disponibile aici
Follow: