Miros urat, sau mi se pare?

2252f-piatra

Nu, nu mi se pare. De fapt, nu mi s-a parut. Chiar miroseam a transpiratie. Povesteam aici cat de incantata eram de piatra de alaun si de cat de bine protejeaza impotriva mirosului de transpiratie. Si chiar proteja! Problemele au aparut in momentul in care a venit caldura. Efectiv nu facea fata. Dupa vreo 2 ore incepeam sa miros foarte urat. Nu transpir peste limitele admise din cate imi dau seama, dar vara am nevoie de un ajutor mai puternic. 

Pe vremea cand inca erau super fericita cu piatra mea de alaun, primisem pentru testare noile antiperspirante Powder Touch de la Nivea, dar deja eram Gica Contra si nu mai voiam sa aud vreodata de antiperspirante cu miros, asa ca i le-am dat pe toate mamei pentru ca eram ferm convinsa ca nu o sa mai am nevoie vreodata. Asa ca “I was in a bit of a pickele”. Mai aveam vreo 2 stick-uri pe sfarsite, dar nu le mai folosisem de asa de multa vreme incat m-am simtit imbacsita cand le-am folosit.


e6106-doveIntr-o seara am ajuns la DM si mi-am adus aminte ca am nevoie de antiperspirant. Scanand raftul, am gasit unul de la Dove, FARA MIROS, FARA ALCOOL, FARA PARABENI, fara nimic :). Ce mai…era perfect! Eram si sunt atat de indragostita de senzatia asta de “nici un miros”, incat nici nu am mai stat pe ganduri. 

De abia asteptam sa vina  dimineata pentru a folosi noul antiperspirant. M-am dat si a inceput “testarea”. Din ora in ora ma miroseam pentru a vedea daca se impute treaba sau nu :)). Din pacate s-a imputit…rau de tot. Am pus mana pe telefon si am sunat-o pe mama sa ii spun sa imi aduca antiperspirantele inapoi. Cum deja folosea 2 dintre cele 3 variante (unul acasa si unul in geanta) a ramas ca mi-l aduce pe cel roll-on. Nu am mai folosit roll-on de cand eram mica si imi luase mama unul de la Avon cu nu mai stiu ce miros de nu mai stiu ce parfum. A fost oribil! miroseam si a transpiratie si a parfum si tot timpul m-a simteam uda la subrat. De atunci nu am mai cumparat nici un roll-on. 

32af6-nivea

A venit mama cu antiperspirantul. In secunda urmatoare eram cu el la subrat. Cu emotii…ca na…era roll-on si poate “am noroc” si cu asta. Dupa aplicare am inceput miscarea bratelor ca un paun gratios ce sunt, pentru a se usca mai repede. Nu suport sa raman umeda la subrat (cum se poate intampla cu cele sub forma de gel/roll-on) si apoi sa mi-l intind pe haine. S-a uscat si m-am imbracat. Iar am inceput testarea. din ora in ora. Spre marea mea bucurie, Nivea Powder Touch a facut fata transpiratiei mele. Si cea de caldura si cea de emotii. 

Concluzia este ca in sezonul rece pot si o sa folosesc cu succes si piatra de alaun, dar si antiperspirantul de la Dove, dar pana atunci o sa ma raman la deodorantele clasice cu miros si momentan varianta roll-on de la Nivea, din gama Powder Touch m-a convins.

 

Va pup!

Follow: