Sephora Nail Polish Remover for Feet

De cateva saptamani vreau sa va arat ultima inventie Sephora in materie de dispozitive pentru sters unghiile. Anul trecut in luna Aprilie, aveam printre favorite si un „nail polish remover” de la Kiko ,sub forma de borcanas cu burete inauntru. Le stiti…bagi degetul inauntru si invarti pana dispare oja.
Mi-a placut foarte mult ideea desi ma cam enerva faptul ca buretele nu era lipit de fundul borcanasului si de fiecare data cand vroaim sa invart degetul, se misca si buretele odata cu degetul. Counterproductive! 
 
„Express nail polish remover for feet” este special facut pentru a sterge oja de pe degetele de la picioare, dar poate fi folosit cu succes si pe degetele de la maini. „Specialitatea” este data prin faptul ca buretele cu care se poate sterge oja, este in capacul borcanasului. Cum ar fi fost daca incercam sa imi bag degetele de la picioare in borcanasul de la Kiko? Va zic eu ca ar fi fost greu 🙂 
 
Mirosul este de acetona clasica, putin parfumata si imi place ca nu usuca cuticulele. Daca sunteti in cautare de o acetona care sterge bine, nu usuca si nu vreti sa dati prea multi bani pe ea, va recomand si acetona de la Oversa (se foloseste cu dischete demachiante), care sterge bine si nu usuca cuticulele. Eu mi-am cumparat-o mereu de la Mega Image.
 
Daca vreti una ca gen borcanas, v-o recomand pe aceasta Sephora Nail Polish Remover for Feet pentru ca este mult mai usor de folosit.
 
Sephora Nail Polish Remover for Feet Sephora Nail Polish Remover for Feet