Ruj rezistent la transfer

Foarte rar folosesc rujuri (in afara de cate un ruj rezistent la transfer), pentru ca nu suport sa las urme peste tot. Pe pahare, pe obraji, pe furculite…la un moment dat, acum multi ani,  am incercat un ruj rezistent la transfer de la L’Oreal, dar nu mi se parea destul de hidratant si am renuntat destul de repede la el.

Dar odata cu trecerea timpului, formulele rujurilor rezistente la transfer s-a imbunatatit considerabil si acum am 4 rujuri rezistente la transfer de care sunt suuuuper indragostita.

Pentru ca este foarte greu sa faci 4 swatch-uri pentru rujuri cand ai un bebelus care trece printr-un  puseu de crestere, o sa va las cate un link catre diverse bloguri unde am gasit swatch-uri cu nuantele pe care le am eu.


Ruj rezistent la transfer Aqua Rouge de la Makeup Forever


Primul l-am descoperit acum un an parca si m-am indragostit in primul rand de culoarea superba! Mereu am avut un “soft spot” pentru nuanta fucshia, desi foarte rar imi fac curaj sa o si port.

Este vorba de Aqua Rouge de la Makeup Forever. Este format din doua parti. Primul pas este culoarea. Dupa aplicare trebuie sa astepti cam un minut pentru a se fixa culoarea si apoi aplici luciul care il face super rezistent. Nuanta pe care o am eu este #16  si gasiti swatch aici

ruj rezistent la transfer -make-up-for-ever-aqua-rouge-summer-2013-shades

Rouge Infusion de la Sephora


Urmatoarea descoperire vine de la Sephora. Iarna trecuta s-au lansat o noua gama de rujuri rezistente la transfer formate doar din culoare cea ce inseamna ca finish-ul este la inceput un pic lucios, dar treptat se transforma in unul usor mat. Nuanta pe care o am eu este #10 Red Essence. Swatch aici

 c958a-sephora ruj rezistent la transfer

 Lip Finity de la Max Factor


Urmatorul este recentul lansat Lip Finity de la Max Factor. Acesta este format dintr-un luciu de buze peste care se aplica un balsam hranitor care il si face rezistent la transfer. Mi se pare un pic cam incomoda aceasta varianta pentru ca trebuie sa fiu mereu atenta sa le pun in acelasi loc. Gasiti swatch cu nuanta pe care o am eu 006 ALWAYS DELICATE pe blogul lui Meg aici si il puteti cupara de aici sau de aici de pe Color Cosmetics
b49ad-maxfactor ruj rezistent la transfer

 


Ruj rezistent la transfer Cream lip Stain de la Sephora


Si cel mai recent descoperit, este rijul rezistent la transfer cu finish mat, tot de la Sephora. Despre acesta am scris si eu si gasiti review-ul aici impreuna cu swatch-ul pentru nuanta ALWAYS RED.

ruj rezistent la transfer