sabon.ro

4 eyelinere pentru vara

Se apropie vara si de abia astept sa ma bucur de razele soarelui si de valurile marii. Sa stau pe plaja la adapostul unei umbrele, sa simt intre degetele de la picioare nisiul fin si fierbinte, sa simt briza marii si sa adulmec mirosul sarat al marii…
 
Dar in afara de asta, ce imi place si mai mult la vara este make-up-ul. Culorile, fondul de ten light si bronzerul care arata muuult mai bine pe un ten bronzat. 
 
Dar hai sa va arat creioanele mele preferate pentru ochi.

Make Up For Ever Aqua Matic  

Desi mi se pare o culoare foarte ciudata, a fost dragoste la prima vedere pentru acest galben/verde mustar murdar. Imi place foarte mult ca este sub forma de creion retractabil. Mult mai usor de folosit si in afara de asta, ascutitoarea mea pentru creioane groase este absolut ingrozitoare si tot uit sa cumpar alta.
 
Inca un detaliu important: este super rezistent la transfer/apa! O sa reziste cu siguranta la toate „provocarile” verii.Make Up For Ever Aqua Matic

Eyeliner Sephora

Alta culoare superba, dar mai subtila este de la Sephora. Un lila cu reflexe metalice si de asemenea si acesta suer rezistent la transfer, dar nu atat de mult pe „waterline”…mai mult pe linia genelor.
Eyeliner Sephora flashy mauve

 Eyeliner Metallise de la Bourjois

Si acum imi aduc aminte momentul in care l-am vazut intr-un magazin Sephora, la standul cu produse Bourjois. Stiam ca nu voi putea pleca de acolo fara sa il cumpar. 
 
Albastrul metalic si electric mi-a furat inima pe loc. De asemenea si acesta este super rezistent la orice.Eyeliner Metallise de la Bourjois

Essence Metallic 

In primul rand, iubesc orice forma de make-up mov si nu ma pot abtine cand le vad. Simt  ca nu ma pot misca din fata standului pana nu imi cumpar acel mov!
Essence Metallic lilectric
 
Acesta este un mov metalic de la Essence care din pacate nu este rezistent la nimic, dar care oricum se tine bine. 
 
Astea sunt „iubirile mele” in materie de eyelinere, dar o sa mai am o postare in care o sa va prezint cateva tusuri la fel de vesele. Ne vedem la urmatoarea postare!
Follow: