Mascara Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor

Sa incepem…am primit Mascara Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor pentru testare. Nu stiam la ce sa ma astept…de multe ori, pentru mine un rimel este doar un rimel pentru ca am deja genele lungi si imi e destul de usor sa le fac vazute. 
 
Dar nu de putine ori mi s-a intamplat in ultima vreme sa simt nevoia si de un rimel un pic mai subtil. Spre marea mea bucurie, acest rimel imi satisface atat nevoia de un rimel subtil, cat si de un rimel care sa imi puna in evidenta ochii intr-un mod super sexy si elegant. 
 
Mascara Excess Volume Extreme Impact de la Max FactorMascara Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor
 Voua cum vi se pare? Este o investitie sa aveti un rimel 2 in 1? Cu siguranta este mult mai convenient sa le ai pe amandoua in acelasi loc, decat sa stai sa investesti in 2 rimeluri separate. Nu? Si de asemenea, este foarte rezistent la transfer. Este nevoie de un demachiant foarte bun, daca nu chiar de unul bifazic cum ar fi acesta super bun si ieftin de la Farmec despre care am scris aici. 
Daca nu aveti chef sa il cautati prin magazine, il gasiti aici sau aici la pretul de 60 de lei, dar in ultima vreme au inceput in sfarsit sa il bage la reducere si il gasiti la preturi intre 29 de lei si 47 de lei.
Follow: