Swatch Vinylux Midnight Swim

Vinylux Midnight Swim
nunta aleasa de mine 
Lacul de unghii a devenit un accesoriu, care completeaza un look, o tiunta si mai ales o personalitate! Sunt sigura ca ai observat ca intre tine si mama ta de exemplu (un exemplu mai extrem) exista o diferenta foarte mare cand vine vorba de alegerea ojelor. Pe mine cu siguranta ma atreg cel mai mult cele cu sclipici, iar mamei mele, desi poate ii place nuanta de sclipici aleasa, o sa aleaga intotdeauna ceva mai domol din punct de vedere cromatic si nu numai.

 
Vinylux este un lac de unghii care ofera o saptamana de culoare si fara ciobituri.
Expunerea la lumina naturala fixeaza lacul iar tehnologia PROLIGHT creeaza o aderenta de lunga durata. In timp ce lacurile obisnuite devin fragile si se deterioreaza in timp, Vinylux se usuca natural, oferind un finish perfect, intarind unghia si prevenind ciobirea lacului.
In sfarsit lacul de unghii rezista! Acum putem rasufla usurate, nu o sa fim dezamagite! Schimbarea se face pentru ca iti doresti, nu pentru ca trebuie!
DURABIL
Iti ofera o saptamana de rezistenta, fara ciobire, o noua performanta fata de lacul cel vechi.
 
REZISTENT
Cel mai important detaliu la acest nou sistem este Top Coat-ul ce se achizitioneaza separat, dar care face manichiura sa reziste timp de 7 zile; lacul se usuca la expunerea in lumina naturala, datorita  sistemului Prolight.
 
EFICIENT
Se aplica si se indeparteaza foarte usor.
 
DISTRACTIV
O paleta completa de culori din care putem alege, pentru a completa stilul, starea si personalitatea fiecareia.

3bf52-vinilux19be1f-vinilux

Q&A
Vinylux este un lac de unghii destinat celor care cauta o calitate mai buna decat se gaseste in prezent pe piata lacurilor. Vinylux este menit sa inlocuiasca lacurile de unghii obisnuite, printr-o tehnologie noua, dar ramane totusi, in continuare, un lac.
Care este diferenta dintre Vinylux Weekly Polish  si  CND Shellac?
 
Vinylux este perfect pentru toate cele care au unghii naturale si isi doresc sa poarte o culoare indrazneata, necostisitoare, care sa dureze 7 zile si nu 14, pe care sa o poata indeparta acasa, cu acetona simpla. Folosim CND Shellac daca unghia  naturala nu este intr-o conditie tocmai perfecta, daca are nevoie de intarire si protectie.
Va rezista Vinylux pe o perioada de 7 zile, pe orice tip de unghie?
CND afirma ca 80% dintre cei ce aleg Vinyluxm se vor putea bucura de o manichiura rezistenta  timp de 7 zile.
Nu. Vinylux nu va rezista 7 zile pe orice tip de unghie. Unele persoane au unghiile naturale
intr-o conditie nu foarte buna sau, realizeaza activitati care le solicita foarte mult lucrul cu mainile, asadar lacul s-ar putea ciobi, pe marginea unghiei, in mai putin de 7 zile. Vinylux rezista mai mult decat lacurile “traditionale” de pe piata si  diferenta se simte.  

Ma gasiti si pe:

Pinterest ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Google+ ♥ Youtube

Follow: