sabon.ro

Review Scandal Eyes Lycra Flex Rimmel London

Recunosc ca nu as fi fost tentata sa incerc mascara Scandal Eyes Lycra Flex daca nu l-as fi primit la December beauty bloggers meeting. Asta din cauza ca nu ma mai inteleg bine cu rimelurile de la Max Factor si Rimmel. Ambele mi se „sfarama” si ma trezesc cu „firmituri” de rimel pe pielea de sub ochi pe fata sau chiar imi intra in ochi.

 Despre Scandal Eyes Lycra Flex Rimmel London


Surprinzator cu acesta ma impac super bine. Probabil noua tehnologie Lycra Flex chiar il face sa fie mai putin „batos” pe gene si de aceea nu se mai „sfarama”.
Ba chiar imi place foarte mult efectul pe care il are asupra genelor mele. Datorita periei foarte groase, poti sa creezi foarte mult volum la baza genelor, lucru care mie personal mi se pare ca face privirea mult mai sexy.
 
De asemenea, un lucru foarte important este ca nu ramane „umed” asa cum am patit cu cel de la Dior . Lucru foarte enervant de altfel. Si inca un lucru care ma incanta este ca se indeparteaza foarte repede cu demachiant. Foarte important cand esti obosit.  
Un lucru care ma deranjeaza totusi este ca ocazional, mai raman niste „guguloaie” de rimel pe perie in momentul in care o scoti din tub.
Scandal Eyes Lycra Flex RimmelScandal Eyes Lycra Flex Rimmel

In concluzie, este un rimel pe care il recomand in primul rand din cauza periei care creaza acel volum despre care va vorbeam mai sus, imi place ca nuanta de negru este destul de intensa si nici nu imi lasa goluri inestetice asa cum imi lasa acesta tot de la Rimmel.
Pretul este de aproximativ 30 de lei.
 
Va pup!
Follow: