sabon.ro

Lotiunea de corp Nutritive de la Jonzac

Lotiunea de corp Nutritive de la JonzacVa povesteam in postarea cu favoritele lunii  Noiembrie ca lotiunea de corp de la Jonzac din gama Nutritive mi se pare cea mai buna lotiune de corp pe care am folosit-o vreodata, dar pentru maini. Poate nu o sa vi se para corect sa denumesc o lotiune de corp super buna in conditiile in care eu nu o folosesc atat de mult pe corp, nu? Insa pentru mine este foarte important ca lotiunea de corp sa faca o treaba buna in primul si in primul rand pe maini. Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa ma dau cu lotiune pe corp, dar mainile sa le simt in continuare uscate, lucru care nu mi se pare normal si de aceea automat descalific lotiunea respectiva din „cursa lotiunilor de corp pe care as putea sa le mai cumpar pe viitor”. Exagerez eu?

Recunosc ca in cazul acestei lotiuni de la Jonzac din gama Nutritive m-am lasat influentata si de faptul ca nu are absolut nici un miros. Lucru foarte atragator pentru o femeie insarcinata care cateodata de abia se mai suporta pe sine.

Dar in afara de acest detaliu „minor”, a ajutat si faptul ca s-a tinut de promisiune. Intra foarte repede in piele (lucru foarte important atunci cand lucrezi cu un mouse) si imediat se simte senzatia confort. Eu am pielea mainilor foarte uscata din cauza sapunului de la munca. Este din acela dezinfectant sub forma de spuma si este criminal pentru mainile mele in special in sezonul iernii. Uleiul de cocos nu m-a ajutat deloc si singura care parea sa isi faca efectul era una de la Boots cu unt de shea si ceva migdale, dar ma deranja foarte tare mirosul mult prea puternic. 

Descrierea ei oficiala este:

Nutritie zi de zi pentru pielea sensibila, uscata sau atopica, iritata sau predispusa la mancarime.
 
adica exact ce mi se intampla mie din cauza spalarilor dese si a sapunului destul de dur pe pielea care se sensibilizeaza pana la urma atat de mult incat se lasa cu mancarimi


Cum va ziceam si in postarea originala, cea in care va prezentam produsele Jonzac, principalele caracteristici ale gamei Jonzac sunt:

100% dintre produse sunt pe baza de apa termala Jonzac;

► Produse Cosmetice Ecologice si Biologice certificate prin ECOCERT Greenlife,
 
(conform referintei http://cosmetiques.ecocert.com);

► 100% ingrediente de origine vegetala, fara risc alergic, provenite din culturi agricole biologice ;

► 0% ingrediente care sunt banuite a fi nocive organismului;

►100% parfum de origine naturala;

► 0% uleiuri esentiale; 

►100% produse hipoalergenice, care nu produc acnee, comedoame ori iritatii;

►100% dintre produse sunt testate dermatologic.
 
 
Produsele Jonzac se gasesc exclusiv in farmaciile Belladonna, iar aceast alotiune de corp o gasiti la pretul de 65 de lei.
 
Va pup si sper din tot sufletul ca aceasta postare a ajutat toate femeile care sufera din cauza mirosurilor, cateodata insuportabile, a lotiunilor de corp.

Ma gasiti si pe:

Pinterest ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Google+ ♥ Youtube

 

Follow: