Demachiant pentru ochi si buze de la Farmec

Nu stiu cum sunteti voi, dar pana sa descopar acest demachiant pentru ochi si buze de la Farmec, mereu m-a fascinat sticluta aceia micuta de la L’Oreal cu demachiant bifazic, tot pentru ochi si buze. I-am dat tarcoale ani de zile, dar niciodata nu mi l-am luat pentru ca mi s-a parut prea scump. De altfel nici acum nu mi se pare mai ieftin. Pretul variaza intre 26 si 35 de lei pentru 125 ml de produs.

Demachiant pentru ochi si buze de la Farmec

 In comparatie cu acela, cel de la Farmec cu ulei de argan, are 200 ml de produs si costa 12 lei. Un raport mai bun calitate – pret ca la acest produs chiar nu cred ca veti mai gasi.

M-am hotarat sa il cumpar dupa ce am citit un review pe blogul lui Jully in care il descria ca fiind un demachiant bun si ieftin, dar intr-un ambalaj prost. Si intr-adevar, ambalajul este cam prost. Din cauza uleiului, produsul intra destul de greu in discheta demachianta si daca nu esti atent, poti sa dai peste tot (cum mi s-a intamplat mie de mai multe ori). Sau puteti incerca metoda lui Jully.

Demachiantul este special pentru demachierea ochilor si buzelor, dar daca citesti intructiunile de folosire ori de pe spatele sticlei, ori de pe oricare pagina de internet, veti gasi cum ca acest demachiant se poate folosi si pe fata si pe gat si pe decolteu si este recomandat in special persoanelor cu tenul uscat. Cred totusi ca este o mica confuzie din partea celor de la Farmec. Eu il folosesc doar pentru indepartarea machiajului de la ochi si de pe buze.

Fiind bifazic, se agita bine, bine, pentru ca partea uleioasa sa se amestece foarte bine cu partea apoasa. Apoi, turnati suuuuper incet pe dicheta demachianta. Aplicati discheta demachianta pe zona ochiului si apasati usor. Veti simti efectiv cum se topeste rimelul. Dupa ce asteptati cam 10 secunde, puteti continua printr-o usoara miscare circulara. Pentru a indeparta complet toata negreala, puteti intoarce discheta pe partea opusa. Cel mai mare plus la acest produs este ca indeparteaza machiajul super repede si super usor.

Datorita uleiului mineral din compozitie, veti ramane cu o pelicula de ulei pe pielea demachiata, dar in acelasi timp hidratanta. Eu de obicei indepartez pelicula cu lotiunea micelara inainte de aplicarea cremei de ochi.

Daca nu aveti chef sa il cautati prin magazine, il gasiti aici la pretul de 12 lei. Eu in continuare il mai folosesc si dupa atatia ani de la prima folosire. Gasiti toate produsele pe care inca le mai folosesc dupa 7 ani de blogging in aceasta postare.