Cateva cuvinte despre Softcup

Vreau sa va povestesc un pic despre existenta unui nou produs aparut pe piata pentru acele zile delicate. Din pacate eu nu il pot folosi in aceasta perioada, fiind insarcinata, dar de abia astept sa il incerc cand revin la “normal”.


Dupa cum bine stim, pentru fiecare femeie perioada menstruatiei aduce acel disconfort fizic general, pe care fiecare il resimte in feluri diferite, mai poate fi insotit de o stare de stres suplimentar generata de felul in care orice femeie trebuie sa isi reorganizeze diversele activitati in functie de acest moment.


De cate ori nu ati fost nevoite sa amanati o zi de plaja si poate un concediu doar pentru ca erati in perioada menstruatiei?


Softcup vine cu o solutie simpla si moderna pentru a ne face sa ne simtim in largul nostru si fara grija petelor in orice zi din perioada ciclului menstrual.


Softcup a fost lansat in 1996 sub numele Instead si a fost un produs conceput  special pentru o atleta. Ea dorea un produs pe care sa il purte pe durata unui triatlon fara a avea grija schimbului de echipament, iar tampoanele si absorbantele nu ii aduceau aceasta siguranta.


Sunt mai multe sportive la nivel mondial care au devenit imaginea Softcup si au promovat avantajele pe care le ofera acest produs unei femei active si moderne – Amanda Beard, multipla campioana olimpica la inot si Martina Guiggi – voleibalista a lotului national din Italia.


Ce este Softcup?

Softcup este o cupa flexibila pentru uz intern, ce se plaseaza in jurul colului uterin. Ea colecteaza, nu absoarbe, lichidul menstrual. Este hipoalergenica, nu contine latex si este foarte sigura atunci cand este folosita conform instructiunilor.


Ce este Softcup reutilizabil?

Softcup reutilizabil este o cupa menstruala durabila, flexibila, refolosibila ce poate fi purtata pana la 12 ore.


De ce ar trebui sa incerc?
 
Softcup este optiunea perfecta pentru femeile ocupate sau pentru cele care nu vor sa aiba grija schimbarii tamponului sau absorbantului la fiecare cateva ore.
 
 
Important de stiu despre Softcup
 

 

  • poti purta Softcup pana la 12 ore
  • este confortabil in timpul innotului sau alte sporturi
  • elimina mirosurile neplacute din timpul menstruatiei, datorita faptului ca lichidul menstrual nu este expus aerului
  • Softcup poate fi purtat cu incredere si in timpul actului sexual si ofera protectie maxima.
  • este confortabil, odata introdus nici nu il vei simti.
  • este o optiune mai buna decat tampoane sau absorbante, multumita perioadei mai lungi de utilizare a acestora
  • poti folosi Softcup reutilizabil pe durata intregului ciclu menstrual, economisind bani si ajutand mediul inconjurator


Inregistrand un numar de aproximativ 120 milioane de produse vandute, Softcup nu a primit nici o reclamatie privind incidente ce implica Sindromul de Soc Toxic. (SST).  Se crede ca SST este produs de tulpinile bacteriei Stafilococului Auriu. Studiile sugereaza ca riscul aparitiei SST este legat si de nivelul ridicat de absorbtie al tamponului. Cu cat acesta este mai mare, cu atat riscul aparitiei SST este mai ridicat. Spre deosebire de tampoane, Softcup nu este absorbant si nu modifica nivelul natural al bacteriilor din organism.


La evenimentul de lansare din data de 17 decembrie 2013, dr. Gheorghe Gica , medic specialist Obstretica-Ginecologie Medlife, a prezentat detalii despre folosirea Softcup si in urmatoarea perioada va veni cu raspunsuri la intrebarile consumatorilor sosite pe pagina de Facebook Softcup – https://www.facebook.com/SoftcupRomania.


In Romania, Softcup se poate gasi momentan in lantul de  hipermarketuri Carrefour si in farmaciile Catena din intreaga tara. Produsul se poate achizitiona si online de pe site-ul www.softcup.ro pretul recomandat de vanzare fiind de 29 de lei.


 
Follow: