Servetelele demachiante Pure Calmille de la Yves Rocher

 
Servetelele demachiante Pure Calmille de la Yves Rocher
Am descoperit aceste servetele demachiante la evenimentul de lansare a gamei Elixir 7.9 de la Yves Rocher. Initial mi-au placut foarte mult ca nu au un miros puternic si deranjant, ceea ce pentru o femeie insracinata este foarte important.

 
Desi nu am fost niciodata mare fan servetele demachiante din cauza dificultati in a indeparta rimelul, sunt mereu dispusa sa incerc ceva nou…nu se stie niciodata. Si de fapt motivul principal pentru care nu se poate indeparta rimelul destul de bine este ca aproape toate firmele se zgarcesc in a imbiba servetelele cu demachiant. De multe ori am observat ca dupa primele 2-3 servetele, restul au tendinta de a fi semi-umede si de aceea le pot folosi numai pe ten, evitand zona ochilor.
Dar acest lucru nu se intampla si cu Servetelele demachiante Pure Calmille de la Yves Rocher
 
  • de la primul pana la al 20-lea servetel, exista demachiant pentru o indepartare perfecta a machiajului inclusiv a rimelului!
  • imi place ca mirosul de musetel dispare imediat dupa ce am terminat demachierea
  • tenul nu imi ramane lipicios cum mi se mai intampla cu alte servetele demachiante
  • nu contin alcool care sa usuce tenul.
Pentru mine, care sunt o persoana destul de comoda (lenesa), sunt solutia perfecta. Doar am scos servetelul si m-am demachiat. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu o sa incerc si alte demachiante dupa ce le termin pe acestea. Stiti cum e…doar de dragul de a mai incerca si altceva, doar ca acum mi-am gasit “plasa de siguranta” ca sa zic asa. Fie ce-o fi, oricat de proaste or fi alte demachiante pe care le incerc stiu sigur ca exista totusi unul perfect pentru mine.
 
Pretul este de 21 de lei pentru un pachet de 20 de servetele

Ma gasiti si pe:

Pinterest ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Google+ ♥ Youtube

Follow: