Stila Limited Edition ‘All You Need Is Love’ Cheek Palette

Mi-am achizitionat „Stila Limited Edition ‘All You Need Is Love’ Cheek Palette”  de pe Asos si a costat 12 £. In primul rand mi-a placut combinatia de culori si in al doilea rand, singurul produs testat de la Stila a fost o crema de fata colorata. Si cum aveam nevoie de un blush am zis sa profit de ocazie si de reducerea de 4£.
 
Pana acum, este blush-ul meu preferat din cate am folosit pana acum in primul si in primul rand datorita rezistentei. Bineinteles ca depinde si de cat gras este tenul meu in ziua respectiva, dar in ultima vreme folosesc aproape exclusiv fondul de ten Mac ProLong Wear si merg impreuna minunat, desi nu am constatat aceleasi rezultate intre Mac si alte blush-uri.
Stila Limited Edition 'All You Need Is Love' Cheek Palette
 
Este destul de pigmentat, dar pe obrajori arata perfect! Initial mi-a fost teama ca din cauza rozului prea inchis o sa arat ca venita de la circ, dar combinatia dintre cela 4 culori te face sa arati ca si cum ai fost pupata de soare.
Stila Limited Edition 'All You Need Is Love' Cheek Palette
Asa ca daca aveti ocazia sa achizitionati un blush de la Stila, nu ezitati. Calitatea, cantitatea, rezistenta si pigmentarea le fac sa isi merite din plin banii!
 
Va pup!