Wake me up de la Rimmel London review

 Fondul de ten Wake me up de la Rimmel London este o adevarata vedeta printre fetele de pe youtube. De abia asteptam sa il gasesc sa vad minunea cu ochii mei.
 
L-am gasit intr-un final la DM la oferta. Parca 25 de lei. Problema a fost ca lumina din magazin era prea aiurea ca sa imi dau seama de ceva. Am oscilat intre 2 nuante si pana la urma am ales una la nimereala pentru ca efectiv nu ma puteam decide.
Wake me up de la Rimmel London

Analiza Wake me up de la Rimmel London:

Fond de ten lichid care re-improspateaza tenul si ii confera o stralucire sanatoasa,naturala!

  • imi place super mult efectul final; fresh, natural

Elimina instant semnele oboselii,avand un efect usor de lifting si improspateaza si lumineaza pielea

  • am ajuns la concluzia ca orice fond de ten are efect de lifting pentru ca uniformizeaza mai mult sau mai putin culoarea tenului. Deci, da. Si acesta are efect de lifting

Rezistenta Wake me up de la Rimmel London

Eu am tenul mai mult spre gras si din pacate nu rezista foarte mult efectul de fresh, natural. Maxim 4-5 ore. Rezista mult mai mult cu un primer pe baza de silicon cum este acela de la Sephora.

Acoperire Wake me up de la Rimmel London:

Acoperirea este una usoara spre medie de aceea cred ca este foarte indicat persoanelor care nu au nici un fel de problema cu tenul si vor doar o uniformizare.

Daca v-ati hotarat sa il cumparati, va recomand sa va uitati un pic si pagina oficiala Rimmel London pentru a analiza un pic ce subton au nuantele.

Eu de exemplu mi-am cumparat pana la urma nuanta 103/True Ivory care mi-am data seama acasa ca bate un pic spre roz. Doar un pic, dar oricum…si uitatndu-ma si pe site, vad ca intr-adevar este spre roz, desi este un pic exagerata culoarea de pe site. As fi ales mai degraba un True Nude. Este disponibil in 6 nunate.  

Concluzia este ca o sa il folosesc in continuarea, dar mai astept sa imi mai treaca semnele pubertatii intarziate.

Va pup!

Follow: