Dieta Dukan inainte si dupa

Va povesteam aici ca tin dieta Dukan. Teoretic, de ieri am intrat in a 3-a etapa, cea de consolidare. Practic, as vrea sa mai stau un pic in perioada de croaziera pentru ca desi trebuia sa ajung la 68,4 kg, am trisat atat de mult incat nu am reusit sa cobor sub 70,5 kg. As vrea sa vad cum o sa arat la 68 kg. Si daca nu imi place, oricand pot sa pun inapoi. Partea cu pusul inapoi este cea mai simpla, nu?
 
Intre timp am gasit si niste poze mai evidente cu mine inainte de a incepe dieta si dupa.
La 78,4 kg:
Dieta Dukan inainte si dupa
 
Si acum la 70,5 kg:
Dieta Dukan inainte si dupa Dieta Dukan inainte si dupa
 
Intr-adevar, nici pantalonii nu avantajeaza din cauza modelului, dar oricum, diferenta este vizibila. Dar acum a venit partea si mai complicata sa ii spunem asa. Miscare, sport etc. Eu m-am apucat de dieta pe 19.01.2013. Asta inseamna ca dimineata (cand prefer sa fac miscare)era intuneric  nu ma puteam trezi mai devreme de 7.30. Si in conditiile astea de abia ajungeam la munca.
 
Dar acum…ca tot a venit vremea frumoasa si tot se face lumina de pe la 6 si un pic, pot in sfarsit sa ma pun pe tonifiere. Pentru inceput am ales Power-Plate care  funcţionează pe bază de vibraţii sau impulsuri. Prima sedinat am avut-o sambata aceasta si vreau sa va zic ca ma dor absolut toti muschiuletii membrelor inferioare si superioare. In seara asta ma duc din nou si o sa lucram mai mult zona abdomenului.
 
Dar hai va arat si o descriere oficiala pentru a vedea exact despre ce este vorba:
 
Tehnologie
 
 
“Power-Plate funcţionează pe bază de vibraţii sau impulsuri. Corpul uman utilizează în mod subconştient musculatura pentru a-şi menţine echilibrul adaptandu-se vibraţiilor. Aceste vibraţii transmit valuri de energie prin corpul uman, activând contracţii musculare între 25 şi 50 de ori pe secundă. În această tensionare constantă rezidă eficacitatea deosebită a aparatului Power-Plate. Mai mult, aceste contracţii se deplasează pe direcţii multiple deoarece Power Plate produce oscilaţii pe 3 planuri, aşa cum şi corpul uman este construit să producă mişcare.
Acest tip de antrenament – antrenamentul pe bază de vibraţii – a fost descoperit în fosta Uniune Sovietică. Cosmonauţii aveau nevoie de exerciţii ca să fie rezistenţi în spaţiu, unde, din cauza lipsei gravitaţiei, muşchii slăbesc şi densitatea osoasă este serios afectată. În anii ’70, cercetătorii ruşi au inventat metodă de antrenament pe baza vibraţiilor. Calitatea oaselor lor s-a îmbunătăţit fără a-i expune la suprasarcini. Musculatura lor a crescut în volum şi forţă.
Oamenii de ştiinţă au studiat toate efectele asociate cu antrenamentul pe bază de vibraţii în anii ’70, când au observat o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii, a densităţii osoase, îmbunătăţirea circulaţiei şi a capacităţii de recuperare a organismului, pentru a numi doar câteva dintre beneficiile acestui tip de antrenament.
În Europa Occidentală, acest tip de antrenament a fost descoperit şi studiat abia după căderea „Cortinei de Fier”, şi studiile au dus la crearea aparatului Power-Plate. În prezent, este posibil antrenamentul intensiv fără greutăţi suplimentare, deci fără a supune corpul unor suprasarcini. Antrenamentul cu Power-Plate poate fi executat de oricine, de la sportivi de performanţă, vârstnici, persoane cu probleme circulatorii sau legate de osteoporoză, la persoane care doresc, pur şi simplu, să îşi îmbunătăţească starea de sănătate, condiţia fizică şi aspectul fizic.
Formula revoluţionară constă în simpla lege a mişcării a lui Newton: “forta este egală cu masa ori acceleraţia”. Toate exerciţiile obositoare la sala de fitness merg pe ideea adăugării de mai multă masă pentru a creşte forţa (ridicare de greutăţi), pe când PowerPlate creşte acceleraţia, lucru care nu necesită nici un efort din partea ta. Avantajele sunt evidente. Prin acceleraţia vibratorie, corpul tău are senzaţia că este mai greu, aşa că, în consecinţă, antrenează toată masa musculară.
 
Pe scurt :
 
Te urci pe o platformă care produce vibraţii. Ca răspuns la vibraţiile emise, corpul reacţionează printr-o contracţie reflexă a musculaturii. Aparatul vibrează între 25 şi 50 de ori pe secundă. Acest stimul produce şi contracţia muşchilor cu aceeaşi viteză, între 25 şi 50 de ori pe secundă. Astfel, timpul pentru obţinerea aceloraşi rezultate ca şi prin antrenamentul convenţional este redus substanţial.”
Detaliile complete despre beneficiile aparatului le gasiti si aici
 
Singurul salon avantajos si ca zona si ca pret este “Be Light” pe strada Madrid nr. 4, din zona Dorobantilor. In rest, toate au preturi foarte mari la abonamente. Mi-a placut super mult  zona si casa in care se afla salonul, iar primul gand pe care l-am avut cand am intrat pe usa, a fost: “hmm…foarte cozy”. O sa ava arat si niste poze la urmatoarea postare ca sa intelegeti despre ce vorbesc.
 
De asemenea, “Be light” mai are si servicii de coafura, manichiura (manichiura este asigurata de către Claudia Marin, care beneficiază de o experientă de peste 18 ani în domeniu, de pregătire în centre mondiale de top precum Christine Valmy SUA sau Academia Peggy Sage Franta, precum si de participare la numeroase seminarii de tehnici moderne de aplicare decor, pictură, montare unghii artificiale si îngrijirea unghiilor naturale organizate de către OPI – SUA, Jessica – Belgia, Mavala – Elvetia, Zoya – SUA.), cosmetica, dar din cate am vazut eu, se pune mai mult accent pe remodelare corporala, tratamente faciale si de asemenea au si produse pentru slabire de la NutriSaveurs. Detalii aici.
 
Va las pentru moment. O sa va mai povestesc cum ma simt dupa cateva sedinte de Power-Plate si poate chiar reusesc sa ajung la 68,4 kg cu ajutorul lui.
Follow: