Despre pensatul corect

Desi din totdeuna am fost de acord ca sprancenele “fac si desfac” ca sa zic asa, nu intotdeauna am avut asa de mare grija de ele. Cand eram mai mica mi le pensam singura, dar au existat momente cand am exagerat un pic. Noroc ca mi s-a atras atentia si m-am oprit.

Cum ar fi fost daca as fi avut sprancenele asa de subtiri? As fi spus ca am gresit era…ar fi trebuit sa traiesc prin anii ’20 pentru a arata ok asa

blogger-image-169637054

Sau asa de inguste? Probabil as fi dat impresia ca am un cap super mare si patrat

blogger-image-948290280

Sau asa de scurte si arcuite? Probabil as fi aratat foarte surprinsa tot timpul…nu?

blogger-image--1019667274
Sau asa?

blogger-image--146901471

Pai va zic eu ca nu as fi aratat prea bine…

Eu am cam renuntat la pensatul facut acasa pentru ca in sfarsit am gasit pe cineva care sa imi faca sprancenele super ok. Eu ii spun Maria Cosmeticiana. Este o doamna care lucreaza la un salon Geta Voinea tocmai in Pipera. Pentru mine este super usor sa ajung la ea pentru ca este exact langa locul de munca.

Este o doamna destul de talentata, dar trebuie ajutata un pic. Daca nu are de unde sa penseze, degeaba! Pleci la fel cum ai venit. Imi place foarte mult de ea pentru ca este destul de atenta la detalii.

pensatul corect
din pacate in ambele poze am ca si baza/primer pentru fard  Mac Paint Pot despre care am scris aici 
Postarea asta se vrea a fi o mana de ajutor pentru persoanele care au nevoie de un pensat mai serios si nu mai stiu unde sa se duca. Pretul pensatului este de 30 de lei.
Va pup si daca aveti intrebari legate de salon, nu ezitati sa ma contactati!
Follow: