sabon.ro

Apa de toaleta Ambre Noir de la Yves Rocher

 Ambre Noir de la Yves Rocher este o apa de toaleta pentru barbati care pe esantion mi s-a parut ok, apoi mi s-a parut prea puternic, dar care pe pielea sotului meu s-a transformat intr-un parfum care si-a lasat amprenta in sufletul meu pentru totdeauna.
 Ambre noir de la Yves Rocher
„Funny thing” si parfumurile astea. Intotdeaunatrebuie sa fi pregatit ca sa iti alegi unul. Eu una, daca nu sunt in dispozitia perfecta pentru a merge in magazin si sa ma pun pe mirosit, degeaba.
 
Ambre Noir il puteti gasi in magazinele Yves Rocher, sau daca stiti deja cum miroase, il puteti achizitiona de pe site-ul lor la pretul de 149 Ron in varianta de 50 ml.
 
Descrierea Oficiala:
 
„Intensitatea lemnului întunecat, senzualitatea ambrei
 
Exprimati-va puterea de seductie cu Ambre Noir, care realizeaza o alianta între intensitatea lemnoasa a esentelor de patchouli si vetiver cu senzualitatea bobului de Tonka. În inima acestui parfum se afla Cedrul si Lavanda, ale caror arome subtile îi evidentiaza eleganta.
Ingrediente de origine vegetala : uleiuri esentiale de Patchouli, de Vétiver, de Bergamota, de seminte de Cardamom, de Mandarin, de lemn de Cedru , de Elemi, de Lavanda si frunze de Violeta si de bob Tonka.”
Va pup!
Follow: