sabon.ro

Eu, cremele de fata, detoxifierea si alte creme de fata

In primul rand va anunt ca poza nu are nici o legatura cu ce scrie mai jos. Este pus STRICT pentru a va insenina ziua!

S-a incepem cu inceputul. Sau macar cu partea pe care o consider eu inceputul. Pe 8 Septembrie anul acesta, m-am casatorit. Daca vreti sa vedeti poze, gasiti pe Facebook-ul meu. La data aceea aveam tenul „bolnavior”. Toata portiunea dintre obraji si linia maxilarului era plina de puncte albe de care nu reuseam sa scap. Aproape toata vara folosisem numai creme cu protectie solara si acestea nu au avut nici un efect asupra cosurilor mele.

Cu o zi inainte de nunta, mi-am cumparat crema care stiam ca imi face intotdeauna bine si anume Vichy pentru tenul cu probleme care lupta si impotriva ridurilor. Ma asteptam sa imi treaca tot.

Saptamanile au trecut putin cate putin, si treptat treptat, punctele albe au inceput sa dispara, dar erau inlocuite de cosuri mari, crescute pe sub piele si ingrozitor de dureroase. La inceput am crezut ca poate probioticele pe care am inceput sa le iau tot prin Septembrie, isi fac efectul si asta este modalitatea de detoxifiere. Incercam sa le storc, dar nu puteam! Desi erau coapte! Ca sa nu mai zic ca imi era si putin frica pentru ca am aflat ca daca esueaza operatiunea „storsul cosului” poti muri. Se pare ca exista nu stiu ce linie intre gura si ureche (parca) care are legatura cu creierul. Si daca storci un cos si se sparge in interior, „mizeria”poate ajunge la creier…si mori. Mda…

Pana la urma, intr-o seara mi-am dat seama ca as avea nevoie de o crema mai hidratanta pentru ca Vichy-ul anti cosuri nu prea ma mai ajuta la capitolul asta. Cautand prin „cufarul”cu creme am gasit una tot de la Vichy, aqualia thermal.

Imi aduc aminte si acum seara aia. Parca a fost ieri. Aveam pe maxilar 3 cosuri de toata frumusetea. Mari, rosii, dureroase! Efectul cremei a fost aproape imediat! Dimineata, cosurile inca mai erau, dar nu mai erau atat de mari si dureroase. Si mi s-au vindecat aproape imediat (3-4zile) in comparatie cu perioada in care foloseam crema anti cosuri (1-2 saptamani). Asta in nici un caz nu m-a facut sa cred ca motivul vindecarii a fost vichy aqualia thermal. Pur si simplu mi-am dat seama ca Vichy pentru tenul cu probleme care lupta si impotriva ridurilor imi agrava de fapt problema.

Nu ridic in slavi si nici nu arunc cu pietre in nici una dintre creme. Ideea era ca poate ca daca tenului tau i se intampla ceva ce nu i s-a mai intamplat vreodata, cum este cazul meu, ar trebui sa analizati toti factorii implicati in problema, sa ii rearanjati si sa faceti si alte combinatii.

Zilele trecute mi-am comandat de la Paula’s Choice un Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant si Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 With Antioxidants.

Asa ca momentan, incerc sa supravietuiesc. Sper sa fie mai bine cu Paula’s Choice.

Follow: