Cum imi sterg eu unghiile

Cu ocazia postarii anterioare cu Aqua Glitter de la Barry M, au fost cateva comentarii care spuneau ca sclipiciul de pe unghii se indeparteaza ingrozitor de greu. Si asa este…dar, daca aveti putina rabdare, nu trebuie sa fie atat de dureros.

Nu stiu daca ati vazut postarea aste pe Pinterest, dar v-o mai prezint si eu o data. In dorinta de a face economie de vata, am fost foarte usor de convins sa o incerc pe aceasta.

Se ia o discheta de vata, se rupe in mai multe bucatele, de preferinta 10, se pune acetona preferata in capacelul recipientului, apoi se inmoaie fiecare bucatica in acetona. Se aplica cate o bucatica pe fiecare deget si se lasa cam 1 minut. In cazul ojelor cu sclipici se lasa cam 2-3 minute.Eu una prefer sa pun intr-un capacel acetona pentru ca imi este mai usor sa umezesc bucatelele de vata
De asemenea recomand aceasta marca de acetona dintre cele mai ieftine pentru ca este mult mai buna pentru ojele cu sclipici. O gasiti la Mega Image si costa aproximativ 7 lei. De asemenea o mai gasiti la Douglas in mai multe variante, doar ca difera pretul…aproape dublu!
Follow: