Swatch OPI The man with the golden gun

Stiu…suna pompos…adevarul este ca nu sunt chiar de aur. Sunt doar cateva foite din aur de 18k. Nimic mai mult.
Dar acum serios. Cei de la OPI au lansat intr-o editie limitata, un lac de unghii transparent, dar care contine foite de aur de 18k. Prima mea impresie a fost ca este doar un lac de unghii, dar cu efect de folie aurie. Sticluta te induce in eroare. Mai tarziu am aflat adevarul si de asemenea am aflat si pretul. 30 de £ pe Asos, sau aproximativ 250 de Top Line. In orice caz, mult. Si desi la inceput eram disperata si mi-o doream din tot sufletul, acum m-am cam desumflat si mi-am dat seama ca mi-as putea lua ceva de incaltat cu banii astia.
Macar mi-am satisfacut curiozitatea la petrecerea data cu ocazia lansarii celor mai noi colectii OPI. Colectia Skyfall pentru care gasiti toate swatch-urile aici si colectia Mariah Carey care are 4 oje cu textuta nisipoasa si am gasit niste swatch-uri aici pentru toata colectia.
 A fost aproape imposibil sa nu gasesc cateva culori care sa nu imi placa, dar preferata mea este rosul acesta superb cu reflexe auri, dar foarte subtile, din colectia Skyfall. De asemenea, in aceast apoza se vad si foitele de aur. Mititele, dar vizibile. Apropo, aurul se numeste „The man with the golden gun”
OPI The man with the golden gun
Si aceasta, tot din colectia Skyfall si se numeste The Living Daylights. Imi continui pasiunea pentru sclipiciul mare.


Va pup si mai vorbim la urmatoarea postare.