Despre produsele pentru curatarea tenului de la Hymalaya

Mama Prietenului meu, de cand o stiu (5 ani) este cea mai mare fana a produselor naturiste si de fiecare data cand ne trimite un pachet (ea Tulcea, noi Bucuresti), mai pune si niste pastile din tot felul de plante. Acum ceva timp ne-a trimis si o spuma de curatare a fetei pentru toate tipurile de ten de la Himalaya. Dorin , la momentul respectiv avea ceva probleme cu cosurile si de aceea isi curata tenul cu religiozitate in fiecare seara. Si a inceput sa foloseasca spuma de curatare. Eu nu mai tin minte exact cum arata inainte si dupa, dar el a ramas foarte impresionat de cat de bine ii curata tenul. O alta mare problema la el este faptul ca are porii destul de mari si in momentul in care sunt incarcati se vede imediat, in special pe nas, dar se pare ca aceasta spuma isi facea treba atat de bine incat ii curata toate aceste impuritati. 
 
Intre timp a terminat tubul de spuma si nu si-a mai luat altul pentru ca a scapat de probleme, dar acum a venit randul meu. Am probleme foarte serioase cu tot felul de „aratanii” pe fata.  Acum cateve saptamani am primit o invitatie la un eveniment Himalaya si imediat mi-a picat fisa ca exista posibilitatea ca si acest produs sa faca parte din micul cadou oferit la plecare. 
 
Am fost pe aproape. Nu am primit spuma care era pentru toate tipurile de ten, am primit gelul de curatare care contine aceleasi ingrediente minune (neem si sofran de India) si este pentru ten normal spre gras. De abia asptept sa vad cum o sa arat dupa vreo 2-3 saptamani! Sper sa aiba cat de cat efecte si in cazul meu asa cum a avut si la Dorin.
 
Va atasez si descrierea originala a fiecarui produs despre care v-am povestit. Prefer sa nu le traduc pentru ca nu vreau sa se piarda ceva prin traducerea mea. Astfel nu mai trebuie sa cautati voi.
 
 
a3be5-purifying-neem-foaming-face-wash
Purifying Neem Foaming Face Wash
Specially formulated to give you clear, problem-free skin, a soap-free, daily use foaming face wash that spreads smoothly over your face and removes excess oil and impurities without over-drying. Neem, well-known for its purifying and antibacterial properties, kills problem-causing bacteria. Combines with Turmeric, it helps control acne and pimples, leaving your skin, soft clear, refreshed and problem-free.

Key Ingredients:

  • Neem, Turmeric.

Directions for use:

Moisten the face and spread the foam gently all over, avoiding the delicate eye area. Wash off and pat dry. For best results also use Purifying Neem Scrub and Purifying Neem Mask.
 
0ee8a-purifying-neem-face-wash
Purifying Neem Face Wash
Specially formulated to give you clear, problem free skin, a soap-free, daily use face wash gel that cleanses your skin by removing excess oil and impurities without over-drying. Neem, well-known for its purifying and antibacterial properties, kills problem-causing bacteria. Combined with Turmeric, it helps control acne and pimples leaving your skin soft, clear, refreshed and problem-free.

Key Ingredients:

  • Neem
  • Turmeric

Directions for use:

Moisten face and massage all over, avoiding the delicate eye area. Wash and pat dry. For best results, also use Purifying Neem Scrub and Purifying Neem Mask.
 
 
De asemenea foarte important de mentionat este si faptul ca nu contin sapun (care poate usca fata de cele mai multe ori) si 100% active pe baza de plante. 
 
In afara de asta, daca doriti o pasta de dinti pe baza de plate, produse pentru ingrijirea bebelusilor si strugurel care miroase EXACTca guma de mestecat din copilarie (Turbo sau Big Babol) le gasiti pe toate la Himalaya.
 
Deci, daca vreti sa recomandati ceva de curatare a fetei unei persone de sex masculin, look no further. De asemenea, tot pentru barbati, mai gasiti si despre aici si despre BOTANICS Mens Oil Control 12 hour moisturiser.
Follow: