Mythic oil review

Mythic Oil
In ultima vreme am adoptat de la o colega de munca un obicei destul de eliberator…sa cant…dar nu doar cantece ci si chestii inventate. 

Acum o sa cand un Pepe…cred ca m-am indragostit, cred ca da…da …da …mythic oil m-a vrajit…sigur da, da…da   😛

Eu niciodata nu am folosit produse de par dupa ce mi-am uscat parul…dar chiar niciodata! Mereu am avut impresia ca toate imi ingrasa parul…pana am fost la Romexpo la Beauty expo sau cum s-o fi chemand si am primit o sticluta mica de Marocan oil…

Atunci mi-am adus aminte ca am acasa de cateva luni si Mythic oil si ca nu l-am folosit decat o data pentru a vedea cum miroase. O DATA! 

Bine ca mi-a venit mintea la cap! Acum…frumos…dupa baie, imi las parul acoperit cu un prosop pentru cat mai mult timp si apoi cu 2-3 pompite imi dau pe par de mythic oil. Pentru a fi sigura ca nu imi dau pe radacina (lucru care oricum ingrasa), im dau parul peste cap si dau pe aproape 3 sferturi din lungimea parului si apoi incep sa il usuc cu feonul. 

Va jur ca are un efect super pe varfuri. Le netezeste si dispare aproape complet aspectul de fire despicate. Ce poate fi mai frumos?

Iar mirosul este divin. Ma face sa ma simt ca la salon. Iubesc mirosul produselor profesionale. 

Descrierea Mythic Oil:

  • Discover the secret to beautiful, soft and shiny hair with this L’Oréal Professionnel Mythic Oil.
  • Enriched with a beautiful blend of avocado and grape seed, this luxurious oil nourishes hair to leave it with a gorgeous sparkle.
  • Perfect for all hair types this L’Oréal Professionnel Mythic Oil is the ultimate finishing touch to your look. Apply this smoothing oil before blow drying to transform your style to leave hair feeling smooth and shiny.

 Cum se foloseste Mythic oil:

  • Apply a small amount to wet hair.
  • Brush through.
  • Blow-dry hair.
Pretul variaza, dar cel mai ieftin l-am gasit acesta Mythic Oil – Rich Oil la 49 de lei.
Va pup si sper sa aveti si voi parte de acceasi experienta frumoasa cu acest produs.

Ma gasiti si pe:

Pinterest ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Google+ ♥ Youtube