Review Stay Don’t Stray de la Benefit

Stay Don't Stray de la BenefitIn primul rand, trebuie sa stiti ca eu nu am cumparat acest produs pentru al folosi ca si primer.

L-am cumparat pentru ca este foarte pigmentat. Eu am vitiligo. Asta inseamna ca am cateva zone pe corp fara nici un fel de pigment. Sunt destul de mici si sunt complet albe. Una dintre aceste zone, din pacate (in rest nu ma deranjeaza, una in cot si una pe genunghi), este zona ochiului stang.
 
La un moment dat cineva mi-a recomandat Primerul Benefit pentru ca este super pigmentat si “niveleaza” diferenta de culoare, fara sa creeze “efectul de bufnita” si este super rezistent.
 
Mai intai am fost la Sephora sa vad cum arata, cat costa si daca pot lua putin produs pentru a-l testa acasa. Domnisoara de acolo a fost super draguta si mi-a adus o cutiuta mica in care a pus 2 pompite de produs.
A fost dragoste la prima testare! Este super pigmentat si acopera super bine. Dupa cum bine se vede si in poze:

Stay Don't Stray de la Benefit

Fara primer Stay don’t stray de la Benefit

Stay Don't Stray de la Benefit

Cu primer Stay don’t stray de la Benefit

La noi costa in jur de 130 de lei. Eu am avut noroc si l-am gasit la acelasi pret dar cu o reducere de 25% in ACEL SEPHORA din Olanda. Asta inseamna ca am dat aproximativ 90 de lei pe el. 

Descrierea primerului Stay don’t stray de la Benefit

 • This dual-action power primer works 360° degrees around the eyes to make concealers AND eyeshadows STAY PUT
 • Concealers don’t crease, eyeshadows stay vibrant and true…you’ll wonder how you ever lived without it!
 • Comes in a neutral nude shade that is universally flattering and a custom airless pump that is sooo easy to use – just a dab’ll do ya!
 • Sodium Hyaluronate hydrates and fills in fine lines.
 • Vitamins C & E help fight signs of aging.
 

Parerea mea despre primerului Stay don’t stray de la Benefit

 • este super pigmentat
 • este cu pompita
 • in comparatie cu un fond de ten normal, sau un anticearcan, fiind si primer, este mult mai rezistent; pentru mine este o problema foarte mare daca machiajul nu este rezistent in special in zona ochilor pentru ca se vede foarte tare diferenta intre ochi, unul avand pielea foarte alba si celalalt nu, oricant de dormita si fara cearcane as fii, tot se vede diferenta
 • acoperirea maxima se vede doar daca este aplicat cu o pensula si nu cu degetele; eu folosesc pensula sigma ss224 (actuala e40)
 • ca si primer, face fardul sa reziste cam 5-6 ore, dupa care incepe sa se stranga cate un pic, dar oricum, in majoritatea cazurilor folosesc si primerul elf
 • are un miros un pic ciudat. parca a biscuiti din camara bunicii
Rezumat: ca si primer este mediocru, ca si anticearcan, efectul este maxim!
Later Edit: Nu stiu daca mai exista varianta aceasta cu pompita, dar varianta pe care au scos-o cu bat nu este deloc la fel de buna ca aceasta despre care v-am povestit eu aici. Este mult mai lichid si acoperirea este minima.
 
Follow: