Review Illamasqua sealing gel

Illamasqua sealing gel

Sealing gel by Illamasqua . Featuring a gel formula, which when mixed with eye powder, pure pigments or eyeliners creates a quick-dry pigmented eye shadow paste for long-lasting intense colour.
 
Dupa ce am gasit produsele Illamasqua pe ASOS, m-am invartit si m-am sucit pana cand am ales sa imi cumpar Illamasqua sealing gel. Am primit o cutiuta in care se afla 2 recipiente miniscule de 6 ml fiecare. Fiind lichid, nu il poti aplica pe pleoapa ca un primer gen ELF. Acesta trebuie amestecat cu fardul. Cel mai bine este daca aveti farduri pulbere, daca nu, va trebui sa faramitati putin fard de fiecare data.
 
Prima greseala pe care am facut-o la prima folosire a fost sa adaug prea mult fard si din dorinta de a nu irosi mixul facut, am tot aplicat strat peste strat…si bineinteles ca in unele zone s-a lipit mai mult si se facusera gramajoare de fard.
 
Ideal este un strat si aplicat destul de repede pentru ca se usuca repejor. Dar dupa ce se usuca, nu se mai misca! Transforma orice fard intr-un fel de vopsea. Nici nu se poate discuta despre rezistenta de cateva ore sau despre adunat in pliul pleoapei…pur si simplu sta pe pleoapa in aceasi stare si cu aceeasi stralucire pana te demachiezi…
 
cecc3-p1070031-horz
07de5-p1060932
fardul mineral de la YVES ROCHER in stare “naturala”
442d5-p1060934
fardul mineral de la YVES ROCHER  amestecat cu sealing gel
Si ca sa nu mai zic ca face aplicarea fardurilor pulbere mult mai usoara, iar dupa uscare am putut adauga si alte farduri neamestecate cu gel.
 
Pretul pentru 12 ml este 10,50 lire, cu transportul gratis de pe ASOS, iar de pe site-ul oficial Illamasqua transportul este intre 6 si 8 lire. Nu mai stiu exact cat am platit la comanda facuta direct la ei.
 
 Va pup!
Follow: