sabon.ro

Review Liz Earl Cleanse Polish Hot Cloth Cleanser

Liz Earl Cleanse Polish Hot Cloth Cleanser

Recunosc ca demachiantul este primul produs folosit de la Liz Earl. Si am auzit de el de la Cristina Shopping Terapy. Mi-a zis ca o sa imi placa foarte mult. Si am zis fie…sa vedem despre ce este vorba.

Am scris mail in romana celor de la Liz Earl si le-am cerut pentru testare demachiantul. Eu am crezut ca este un nou produs venit piata romaneasca, dar se pare ca nu. Doamna care mi-a raspuns a fost foarte draguta si probabil a folosit google translate pentru a intelege ce a scris ametita de mine. Ulterior m-am lamurit care este treaba, am comunicat in engleza si mi-au trimis demachiantul.

Pe langa borsetuta practica in care vine demachiantul Liz Earl Cleanse Polish Hot Cloth Cleanser, mi-au trimis si un biletel scris de mana. A fost un fel de „personal touch” care m-a impresionat. A dat o nota de caldura intregului pachet. A fost ca si cum mi-ar multumi ca doresc sa testez produsul desi este un produs multi-premiat si foarte apreciat, cel putin in UK.

Vreau sa va spun ca m-am indragostit de el de la prima demachiere. V-am mai zis ca eu sunt destul de lenesa, sau mai bine zis, imi place sa eficientizez timpul la maxim. Si de aceea apreciez orice produs sau orice idee care imi poate usura munca. Cu „vechea” metoda de demachiere trebuia sa folosesc intre 2 si 5 dischete demachiante, in functie de cat machiaj aveam de inlaturat sau cat de bun era demachiantul. Si ca sa nu mai zic ca niciodata in viata mea nu mi-am demachiat gatul cum trebuie! Adica pana ramane discheta alba. Cateodata nici nu mai dadeam pe gat…

Cu Liz Earl Cleanse&Polish Hot Cloth Cleanser folosesc 1-1.5  pompite si incep sa masez fata uscata. Pun putin pe ochi ca sa se „inmoaie” rimelul si apoi dau pe gat. Inmoi servetelul de in in apa calda si sterg usor. Va jur…este atat de simplu! Am mai avut o tentativa de acest gen (dar fara servetel de in) si cu un demachiant de la Olay…dar asta pana mi-a intrat putin in ochi! Oricum…in sfarsit ma demachiez si eu pe gat cum trebuie! Si imi place si ca nu imi mai chinui zona ochilor. Cu dischetele demachiante, nu tot timpul aveam rabdare sa se inmoaie rimelul si incepeam sa „frec” ca sa scap mai repede…lucru total nerecomandat!

Despre Liz Earl Cleanse Polish Hot Cloth Cleanser

  • este pentru toate tipurile de ten
  • are textura unei creme grasa
  • are un miros destul de puternic de eucalipt
  • ambalajul este cu pompita
  • pachetul vine cu 2 servetele de in care se spala la 30 de grade, dupa cateva folosiri

Il am deja de 6 saptamani si sper sa ma mai tina inca vreo 2 pana mi-l comand/primesc pe urmatorul. L-am folosit in fiecare seara si aproape in fiecare dimineata. 100 de ml de produs + 2 servetele costa 13,75 £ si transportul este aprox. 3£.

Aici gasiti 15 motive pentru care o sa il iubesti
Aici gasiti lista ingredientelor natural active
Aici gasiti lista multelor premii primite pana acum incepand cu 2006

Follow: