sabon.ro

Universal Contour Wrap (UCW)

Universal Contour WrapDespre procedura Universal Contour Wrap (UCW) am auzit din greseala si apoi am zis sa ma interesez un pic pe internet. La noi in Bucuresti nu am gasit decat 2 saloane care fac acest tratament. Ideal Contour si Betty Blue. Costa in jur de 200 de ron, dar la Ideal Contour are si happy-hour si costa in jur de 90 de ron. Descrierea tratamentului luata de pe pagina salonului Ideal Contour:
„Secretul garantiei de scadere in centimetri al lui Universal Contour Wrap se afla in formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosita in timpul tratamentului.
Dezvoltat de Dr. Richard Strem in urma unei cercetari extinse asupra beneficiilor aduse de minerale in tratamentele spa, UCW implica impachetarea in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale.


Dureaza mai putin de 45 de minute pentru a fi masurata si impachetata in argila UCW de catre un terapeut special antrenat; iar o data impachetata, pur si simplu te relaxezi si lasi bandajele sa sculpteze si sa tonifieze corpul in timp ce mineralele sunt absorbite in piele si argila scoate toxinele pentru ca tu sa arati si sa te simti superb.


Datorita proprietatii de compactare, impachetarea Universal Contour Wrap (UCW) este ideala pentru:


  • persoanele care au nascut de curind,
  • persoanele care au urmat o dieta de slabire,
  • persoanele care au suferit schimbari bruste de greutate, rezultind o piele flasca; aici se poate vedea cel mai bine actiunea “miraculoasa” a argilei din acest tratament,
  • pentru orice persoana care doreste o detoxifiere corporala totala in 2 ore”


Eu am gasit oferta pentru Universal Contour Wrap (UCW) pe site-ul Groupon si am platit doar 88 de ron. Odata ajunsa acolo, m-au masurat si m-au insemnat (ca sa ma masoare tot in acelasi loc dupa tratament). Apoi a urmat infasurarea. Te infasoara cu foarte multe benzi elastice inmuiate in apa calda cu argila. Aratam ca o mumie…si de-abia ma miscam. Dupa asta te imbraca intr-un costum sauna inclusiv cu „shoshoni” din acelasi material ca si costumul. Am stat asa cam 1 ora si 20 de minute. Dupa 50 de minute m-am ridicat de pe patul in care stateam pentru ca imi amortise fundul! Restul de 30 de minute m-am plimbat pe acolo. In total am stat aproape 2 ore pe acolo, incepand cu dezbracatul si terminand cu imbracatul.


Dupa despachetare a urmat din nou masurarea. Cate un centimetru cel putin in fiecare zona. Vi le zic pe cele mai importante pentru mine:


Deasupra bustului 92 inainte – 90 dupa

Talie 82.5 inainte – 81 dupa

Fese  116 inainte – 114 dupa

Coapse 66.5 inainte – 65 dupa


Per total a fost o pierdere de 22 de centimetru. Universal Contour Wrap (UCW) garanteaza ca aceasta scadere ramane sigur o luna. Asa o fi…inca nu m-am remasurat. Stiu doar ca am simtit diferenta la haine, imediat ce am plecat de acolo. Pentru inceput ei iti recomanda 3 sedinte. Una la 10 zile. Din pacate nu am avut atatia bani, dar daca mai prind vreo oferta, cu siguranta o sa fac tot posibilul sa o cumpar.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati.

 

Follow: