Review Vichy Normaderm Gel de curatare cu apa

Vichy Normaderm Gel de curatare cu apa

Recunosc ca nu m-am indragostit niciodata de vreun gel de curatare a fetei asa cum m-am indragostit de Vichy Normaderm Gel de curatare cu apa, 100 ml. De fapt, pana de curand, am avut impresia ca sunt chiar inutile acest gen de produse.
 
Dar, intr-un moment de maxima disperare, l-am cumparat. Disperare din cauza unor puncte albe care imi aparusera pe barbie in partea dreapta si care treptat incepusera sa se transforme in cosuri sub piele. Adica simteam ca imi iese un cos, dar nu vedeam decat o mare pata rosie. Si nu au fost 1-2. Au fost vreo 10. Si au iesit toate pe rand…
 
Dar cum ziceam, marele meu noroc a fost cu Vichy Normaderm Gel de curatare cu apa. Nu stiu cum e la voi, dar mie cand imi iese un cos sub piele, sta acolo vreo saptamana…Efectul a fost instant. La 2 zile de la aparitia cosului sub piele, a inceput sa iasa la suprafata, astfel incat la sfarsitul zilei puteam sa elimin singura, cu degetelele, toata „mizeria” cu cap cu tot.
 
Detaliile produsului conform producatorului:
 
„Formula cu dubla actiune purificatoare si antiiritanta datorata ingredientelor active:
 
TOTAROL – ingredient activ cu actiune antibacteriana si purificatoare
EPERULINA – ingredient activ natural care calmeaza pilelea
ACID GLICIRIZINIC – calmeaza pilelea elimina impuritatile si limiteaza productia excesiva de sebum.
Deblocheaza porii astupati. Fara sapun, hipoalergenic.
Testat pe piele sensibila.
 
Indicatii: ten cu probleme ce revin periodic, pori dilatati, aspect lucios al tenului.” (ten gras)
 
Pretul  variaza intre 16 si 20 de lei, 100 de ml.
 
Dar va rog sa aveti in vedere faptul, ca ceea ce v-am povestit aici, este doar experienta mea si este foarte posibil ca in cazul tau sa nu functioneze la fel.
 
Va pup!