Micile mele experimente

89618-kind_experimenteUn mic experiment a fost “dimineata sa folosesc apa termala in loc de apa de la robinet”…mda…am urmat acest sfat la “indemnul” Andreei Raicu. Timp de aproximativ 1 luna si jumatate, in fiecare dimineata ma dadeam cu apa termala tinuta la frigider. Nu am observat nimic. Nici macar nu am simtit ca mi se pune sangele in circulatie de la apa rece. Am revenit la apa de la robinet, dar cu ajutorul unui cleanser. Acum folosesc unul de la Olay.

Alt mic experiment a fost cel cu crema de ochi de la ROC Complete Lift Eye. Crema a fost ok. Si-a facut treaba, dar nu a fost o crema care sa faca miracole si de aceea nu mi-am mai cumparat inca una. Si mi-am cumparat altceva. Dar totul pana intr-o zi, cand am plecat acasa la Constanta si imi uitasem toate cremele. Mama mea nu foloseste zeci de creme ca mine. Ea are una de fata si atat. Si am incercat si eu sa folosesc aceasta crema pe toata fata, inclusiv zona ochilor. Am stat 5 zile la Constanta. 5 zile in care am folosit crema de fata si in zona ochilor dimineata si seara. Nu mi s-a iritat, nu m-a usturat, nu nimic. De atunci au trecut vreo 6 saptamani. Trebuie sa mai specific un detaliu. Folosesc Garnier Ultralift Pro X. Este o crema impotriva ridurilor. Initial nu eram sigura ca vreau sa o incerc. Ma gandeam ca o sa ma inrosesc, dat fiind ca este o crema pentru ten matur. Dar dupa ce am folosit-o cat am stat acasa, am ajuns la concluzia ca este o crema pentru ten normal, nu neaparat matur, care are riduri. Problema mea cea mai mare era in zona ochilor, unde aveam ceva ridulete, in special la ochiul drept. Acest lucru se datoreaza dormitului aproape exclusiv pe partea dreapta. Dupa folosire imi simt tenul fresh si hidratat si machiajul se aseaza foarte bine. Asta in conditiile in care eu ma trezesc, ma spal, ma dau cu crema si apoi stau vreo 30 de minute, timp in care imi fac ceva de mancare, ma imbrac etc.

 

Concluzia este urmatoarea: pot sa ma spal linistita cu apa de la robinet, deoarece aceasta nu imi afecteaza tenul; nu am nevoie de n* creme pentru a avea un ten frumos. Am nevoie de una si buna pentru toata fata!

 

Have a great make-up day!