Review lip balm Carmex

Azi vreau sa dau 4 stelute din 5 balsamului de buze Carmex. Am auzit de Carmex de foarte multe ori in foarte multe filmutete de pe You Tube. Cel putin una dintre fetele caruia ii urmaresc filmuletele zicea ca are un Carmex in geanta, unul in camera si unul in baie. Am zis: “gata! Asta este cel care o sa ma scape de buze seci! Trebuie sa il am!”
Carmex
Mda…acum ca mi l-am luat…nu mai gandesc chiar asa…dupa lungi si disperate cautari, l-am gasit in sfarsit la o farmacie (intre timp mi-am dat seama ca degeaba l-am cautat ca disperata pentru ca nu aveam cum sa il gasesc din simplul motiv ca doar ce a aparut la noi). Nu mai stiu cu se cheama farmacia. Este cea cu sigla portocalie.
Costa 15 lei, dar avand fiind abonat Medicover si avand card de la ei, mi l-au dat cu reducere…a costat 14 lei.  Daca nu aveti chef sa il cautati prin magazine, il gasiti aici la pretul de 16 lei, impreuna cu toate celelalte forme si arome aparute intre timp.
Este foarte puternic mentolat din cauza mentolului si camforului. Din cate am citit pe net despre el este recomandat persoanelor racite, cu nasul infundat. De asta i-am dat 4 stelute. Pentru ca miroase a alifie chinezeasca.
Intr-adevar, desfunda nasul . Si de fapt daca ai nasul infundat nu mai simti mirosul sau gustul balsamului. Deci clar il recomand doar persoanelor cu nasul infundat…si celor care suporta mirosul si gustul de alifie chinezeasca.

Mie nu imi place absolut deloc! Imi seaca buzele. Mirosul puternic ma deranjeaza ingrozitor. Imi intra in gura si mi se face rau…Have a great make-up day!